Magnetarion Varázsakadémia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Magnetarion Varázsakadémia....Ahol a varázslat újjászületik....
 
KezdőlapKezdőlap  Diákjaink  Tanáraink  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Hirdetések!

Szabályváltozás!!!!

Játékok jelölése:

KM-es játék : vörös

Admin játék: sárga

Tanórák: kék

Mini játékok: zöld

Privát játékok: lilaHázpontok
házpontok


Khimeras
0
Auctoritas
0

Favoritus
0

Professzoraink

 

 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland

Go down 
+3
Tiara Prince
Wang Blackthorn
Admin
7 posters
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
Admin


Csatlakozás dátuma : 2019. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 665

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-14, 15:01

Ahogy mindenki megfogta a zsupszkulcsot, egy hirtelen rántással, és gyors megérkezéssel huppantok le puha szőnyegre. Érdekes módon a mostani utazás alkalmával nem érzitek rosszul magatokat, ami eléggé meglepő. Felkelve a puha szőnyegről, egy szépen berendezett, egyszerű helyiségbe kerültök: a falakon színes falfestések vannak, amik régi hieroglifákat ábrázolnak; a szőnyegek a lehető legfinomabb szövetből készültek; kis ülő párnák veszik körül a díszes, jól megterített asztalt, aminek az asztal főjénél egy keszke szakállas, jól fésült, barnás bőrű férfi ül, aki meglátva titeket elmosolyodik, feláll és mélyen meghajol. 
- Üdvözöllek Titeket - egyenesedik fel fülig érő mosollyal. - Ahmesz Juszuf vagyok, örülök, hogy eljöttetek. Imáim meghallgatásra találtak, hiszen szívességet kérnék Egyiptom nevében is tőletek. Gondolom hallottatok a régi csapásokról, amik közül egyel találkoztatok. De nem is kertelek tovább, a tárgyra térek: a szomszédos utcákban sáskajárás van, illetve valami oknál fogva vadállatok támadnak folyamatosan a városban lévő emberekre. Segítsetek valahogy megakadályozni a bajt. 
Tapsol kettőt, mire manók jelennek meg, és teszik az asztalra a különleges helyi ételeket, mint például a padlizsán krémet, a csicseriborsós krokettet, hosszúkás fűszeres húsgombóc, Jutás leves, valamint Baklava sütemény. 
- Falatozzatok nyugodtan, és ha kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan. 
Vissza az elejére Go down
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-14, 23:43

Folytatòdott Wang 'tùl szèp ahhoz, hogy igaz legyen' kalandja.
Bűzlött az egèsz. Ès nem a padlizsànkrèmre gondoltam.
Ki ez az alak? Mièrt kerülte meg az Arcanumot? Ès csak mert egy règi mùmiàval is meg akart ölni a nènikèm, mièrt lettek csapàsok Egyiptomban? Ilyen kèrdèsek fogalmazòdtak bennem, de hangosan ennyit kèrdeztem:
- Pontosan mikor kezdődtek a csapàsok?******************************************************
- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg
Vissza az elejére Go down
Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. May. 20.
17
Hozzászólások száma : 1234

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Elmemágia Elmemágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-15, 07:13

Ahogy megfogom a zsupszkulcsot felkészülök a legrosszabbra. De legnagyobb meglepetésemre simán és puhán landolunk.
Szembe velünk egy ember, aki Juszufként mutatkozik be. 
*Az nem török név?*-gondolom, de elvetem a gondolatot. Inkább arra figyelek amit mond. Sáskák, és vadállatok. Fantasztikus. 
-Ha a történelmi tudásom nem csal, akkor annakidején a népedre büntetésül csapott le az izraeliták, vagyis zsidók Istene, amiért a fáraótok sokszori figyelmeztetés ellenére sem engedte el a zsidók népét, hanem sanyargatta és rabszolgaként bánt velük. És minden csapás előtt elküldte az Úr az ő szolgáját, Mózest a fáraóhoz, hogy megkêrje, engedje el a népét. 
Talán először azt kellene kideríteni vajon nem e ismétli a történelem ömmagát? Követett e el a mai Egyiptom fáraója valamit? Van e neki ellensége? Ha ez egy varázslat, amit így sejtek, azzal hogy ész nélkül gyilkoljuk a vadakat, és lepkehálóval hajkurásszuk a sáskákat, ennek itt nem lesz vége. 
Az okokat, és a varázslat kibocsátóját kell megtalálnunk. Nekem ez a véleményem. - jelentem ki.
-Egyszerre kezdődött e két csapás? Volt bármiféle figyelmeztetés, jel a kezdete előtt? Ezek fontos kérdések lehetnek.******************************************************
Anglia egyik legsötétebb aranyvérű családjának utolsó  leszármazottja. Nagyszülei nevelték. Gyerekkora óta Tiát sötét varázslatokra tanították, és brutális büntetéseket kapott.  Nagyapja a halálfalók megmaradt csoportjához tartozott, gyakran vitte Tiát is ebbe a régi társaságba, különösen, amikor rájött, hogy vámpír öröksége miatt gyorsabban regenerálódik a szervezete az átlagosnál. 
Nemrégiben mindkét nagyszülőjét elveszítette, ezzel ő lett a Prince vagyon és birtok egyedüli örököse. Vámpír öröksége egyenlőre csupán kifinomultabb érzékszervi és gyorsabb regenerálódó képességén látszik, de hamarosan választás elé kerül, elfogadja e örökségét? Amíg vámpír képessége egyre jobban fejlődik, a lány varázsolni nem képes, mivel kiszámíthatatlan varázsereje miatt pálcáját elkobozták.
Társaival jól kijön, jó humorú, szereti a csínyeket, de mindig figyel a biztonságra. Szívesen segít bárkinek, aki megkéri rá. Ugyanakkor hajlamos a komorságra.
Vissza az elejére Go down
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 29.
31
Hozzászólások száma : 1062

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Térmágia Térmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-15, 22:14

Az érkezés meglehetősen puha volt.
Itt felvetült bennem kérdés gyanánt, hogy végre valahára a képességem okán nem fogom rosszul érezni magam az ilyen utazások során.
Majd rá kellett jönnöm, hogy a puhaság a szőnyeg okán érződik bár a rosszullét messze került tőlem s a többiektől is ahogy látom.
A házigazda Juszufként mutatkozik be.
* Ahmed legyek ha ez nem egy török név. * jut eszembe a gondolat.
De igazából mindegy. Hiszen bárki lehet bármilyen nemzetiségű, ha bevándorol az adott országba, kitölt bizonyos papírokat s ott él x ideig.
Anya mondta, hogy az egyik távolabbi rokona így lett amerikai, s közben semmi köze sincs az országhoz a születési helyéhez vagy éppen a gyerekkorához.
Így lehetséges itt  is ez a helyzet. Ennek okán annyiba is hagyom a nevet.
Az ételek érdekesek, a húsgombóc felkeltette az érdeklődésemet s míg a pasi beszél én kiveszek egyet egy tányéron s kézzel szép kicsiket harapva megeszem, elnyammogom.
Addig elmondja, hogy sáskajárás van meg vadállatok.
- Ugye nem az őrjöngő ötössel van dolgunk? - bukik ki belőlem.
Bár rögtön lesütöm a szemem s átkozom magam, hogy inkább egy böfögés jött volna elő mintsem ez a baromság.
Szerencse, hogy Wangnak és Tiának több esze van.
Jó kérdéseket tesznek fel.
- Most is vannak fáraók? - fordulok a lány felé kitágult szemekkel.
Életembe nem gondoltam volna ezt igazából.
- Tiának igaza van, jó lenne a kiváltó okot megszüntetni. Ám addig is nem lenne jó hagyni a csapásokat, hogy tönkre tegyék a muglik s varázslók világát míg megtaláljuk a forrást. - vetem fel a gondolatomat miután átrágtam magam a 2 kérdésen amit a társaim tettek fel******************************************************
Előtörténet:
Már igen fiatal korában megmutatkozott a varázs ereje. Az évek alatt az ereje csak nőt. 10 éves korában egy verekedésbe került, amibe megütötték és megverték őt. Ekkor elvesztette a nyugalmát és a közelben lévő fémkukát összelapította és kigyújtotta a kezeit, aminek hála a többiek otthagyták őt. A tűz nem égette meg őt mert tudat alatt irányította azt. Azóta félik és csúfolják őt s így kapta a Salamandra becenevet.
Mint a többi fiatalnál nem képes uralni a varázserejét és ösztönösen használja azt tudat alatt. A szülei ezért döntöttek a Magnetarion mellett, mert a tanári karról jót hallani. Így bíznak benne, hogy a gyerekük képes lesz megzabolázni a varázserejét az iskola tanítása alapján.
Vissza az elejére Go down
Daniel Cards
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Daniel Cards

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2020. Nov. 14.
17
Hozzászólások száma : 404

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-16, 21:45

Már felkészülve álltam ahogyan a zsupszkulcs elindult,de úgy néz ki ez jobban volt megbűvölve vagy csak én kezdek hozzászokni a hatásához mert nem estem hanyat. Viszont az emberre akivel szembe találtuk magunkat már kicsit gyanusan néztem.Itt nekem nincs jó előérzetem, és nem csak azért mert valaki túlságosan is szeretni a bibliát olvasni és szeretné a könyvet megismételni. Nem voltam különösebben éhes tehát csak egy kicsit ettem,és feljegyeztem magamnak,hogy majd keressek fel recepteket innen is. 

-Nekem itt valami furcsa zavarja az előérzetemet. Ez valamiért direkt tűnik olyannak mintha maguk a csapások valamiféle...Rejtett üzenetek vagy elterelések lennének valamiért.De engem is érdekelne a válasz tia és Wang kérdéseire. 


Adom a saját készpénzemet a többiek gondolataihoz.Nekem valami itt nagyon illúzióra és megtévesztésre utal,csak még nemtudom eldönteni,hogy mi.******************************************************
A szülei nagyházakból származtak, akik megpróbáltak neutrálisak maradni a háborúban, sokat kísérleteztek, és a családi könyvtáraik rengeteg könyvet tartalmaztak, amikben sok sok fajta mágia tanításait őrizték. Használtak sötét, elementáris, szürke és hasonló varázslatokat is. Amikor Daniel 8 éves lett neki is elkezdték tanítani ezeket. Daniel úgy hiszi, hogy az egyensúly a legfontosabb dolog, hogy nem szabad csak egy részt használni, emiatt a hite miatt sokan gúnyolták amikor kicsi volt. Tizenkét évesen felfedezte a különleges tehetségét, ez a tehetség a rúnamágiában és magukban a rúnákban rejlett, és most reméli, hogy bepótolhatja mindazt, amiből gyerekként kimaradt. Daniel titokzatos és komoly, nehezen bízik meg valakiben, de ha valakit sikerül be engednie akkor kedves és megértő, de az ellenségeihez kegyetlen is tud lenni. Nagyon fontos neki az igazságos büntetés kiosztása, rengeteg "maszkot" visel, hogy elrejtse az igazi énjét.
Vissza az elejére Go down
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-17, 12:59

Eltűnődtem a többiek kèrdèsèn. Megettem mèg egy hùsgombòcot, majd a többiekhez fordultam.
- Tudtommal Kleopàtra volt az utolsò fàraò. Utàna a Ròmai birodalom gyakorlatilag bedaràlta Egyiptomot, ès megszűnt a fàraòk uralma. De Helen a szakèrtő ebben, biztosan pontosìt.
Kèrdőn nèztem a lànyra. Remèltem, hogy a gyakori bùskomorsàgàbòl kibillenti, ha a tudàsàval büszkèlkedhet.******************************************************
- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg
Vissza az elejére Go down
Helen Green
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Helen Green

Rímhányó Mágus
A legjobb locsolóvers közönségszavazat
Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 24.
28
Hozzászólások száma : 1116

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Levegő mágia Levegő mágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-17, 14:15

Meglepődök, hogy semmi mellékhatása nem volt a zsupszkulcsnak. *Fura. Ennek nem kellett volna rossznak lennie?* Teszem fel magamnak a kérdést. Kicsit fura a fazon, és a hely is, olyan furcsa szagok ütik meg az orromat, ami miatt kicsit elkezdek émelyegni. Lehet, ez a furcsa időjárás, vagy az ételek, vagy nem is tudom. Oda lépek az ablakhoz, és mélyet szippantok a friss levegőből, miközben hallgatom a vendéglátónkat, illetve hogy a többiek bombázzák őt a kérdéseikkel. Vajon tényleg mi lehetett az indok, ami miatt megint ide fajultak a dolgok. 
- Nem is tudom, hogy egyáltalán miért pont mi lettünk felkérve? Miért nem tapasztaltabb varázslók vagy boszorkányok lettek felkérve, miért mi, mint tanulók? - zúdítom én is a kérdéseimet Juszuf felé. - Valahogy nem áll össze a kép. És mik azok a golyók, vagy valamik, amik a cipellővel lettek nekünk elküldve?
Csodálkozom is, hogy erre senki nem kérdezett rá. Feltéve, hogyha a vendéglátónk küldte személyesen, vagy nem esetleg valamilyen szolgája.******************************************************
Bukarest mellett született, születésének estéjén viharban, és szakadó hóesésben történt, ami emlékeztette a kis városkát egy évszázadokkal ezelőtt született, később igen sokra vivő varázsló születésének.Születésekor fel sem sírt, annál jobban mosolygott, ami kicsit megrémisztette a szüleit, de a boldogságuk gyorsan elfeledtette velük. Rossz kedvében, aki esetleg rossz szándékkal közelít felé, akaratán kívül egy taszító lökést küld ellene, akit kedvel, az illető érzékeli azt.
Vissza az elejére Go down
Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. May. 20.
17
Hozzászólások száma : 1234

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Elmemágia Elmemágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-19, 10:34

Úgy tűnik Helen nem igazán akarja a tudását csillogtatni a varázsló Egyiptomról. Inkább kissé émelygőnek tűnik. Talán a zsupszkulcs miatt? Bár ilyen kényelmes landolásunk nemigen volt még.
Amelyett, hogy Wang kérdésére válaszolna, inkább ő is nekiesik vendéglátónknak a kérdéseivel. 
Így végül én fordulok Wanghoz. 

- Valóban. A mugli Egyiptomban ma már leáldozott a fáraók korának, azonban a varázsló Egyiptomban teljesen más a helyzet. A jelenlegi fáraót Nitrocris-nek hívják. Alig 15 éves, ám zsenge kora ellenére mélyen tiszteli őt az egyiptomi varázslók közössége. Valójában egy nagyon kedves, gyönyörű ifjú hölgy, akinek a világ terét kell a vállán hordoznia, mégis messzeföldön híres vidámságáról, és jó humorérzékéről. 
Azt gondolom, ő maga kérethetett ide bennünket, valószínűleg megelőzött bennünket a hírünk.
- biccentek vendéglátónk felé, várva, hogy vajon jók e a megérzéseim.******************************************************
Anglia egyik legsötétebb aranyvérű családjának utolsó  leszármazottja. Nagyszülei nevelték. Gyerekkora óta Tiát sötét varázslatokra tanították, és brutális büntetéseket kapott.  Nagyapja a halálfalók megmaradt csoportjához tartozott, gyakran vitte Tiát is ebbe a régi társaságba, különösen, amikor rájött, hogy vámpír öröksége miatt gyorsabban regenerálódik a szervezete az átlagosnál. 
Nemrégiben mindkét nagyszülőjét elveszítette, ezzel ő lett a Prince vagyon és birtok egyedüli örököse. Vámpír öröksége egyenlőre csupán kifinomultabb érzékszervi és gyorsabb regenerálódó képességén látszik, de hamarosan választás elé kerül, elfogadja e örökségét? Amíg vámpír képessége egyre jobban fejlődik, a lány varázsolni nem képes, mivel kiszámíthatatlan varázsereje miatt pálcáját elkobozták.
Társaival jól kijön, jó humorú, szereti a csínyeket, de mindig figyel a biztonságra. Szívesen segít bárkinek, aki megkéri rá. Ugyanakkor hajlamos a komorságra.

Wang Blackthorn likes this post

Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin
Admin


Csatlakozás dátuma : 2019. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 665

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-19, 12:15

Juszuf elégedetten bólint, ahogy a társaság kezd "kényelmes" lenni, majd miután befejeztétek a kérdések feltevését, leül az asztalfőre, iszik egy korty teát, majd belekezd. 
- Hogy szépen, egyesével válaszoljak a kérdéseitekre. A csapások körülbelül 1 hónapja kezdődtek, de akkor csak olyan kis mértékben jelentek meg, hogy nem is igen foglalkoztunk vele. Majd egyre sűrűbben, és többször fordultak elő a gondok, körülbelül akkor, amikor a Magnetarionban is a béka invázió volt. A két csapás körülbelül 2-3 nap különbséggel kezdődött, először csak pár állat pusztult el a vadállat támadás következtében. De most, hogy visszaemlékszem, előtte lévő nap egy hatalmasat dörrent a város szélén, és kezdődtek el a gondok. - mondja, miközben aggodalom ül ki az arcára. - És valóban így van, a kisasszony jól tudja, hogy a mostani fáraónk nagyon jó lelkű, a nép is szereti. Én csak arra tudok gondolni a fáraóval együtt, hogy valakinek vagy valaminek nagyon is szúrja a szemét a természete, és ezáltal akarna bosszút állni. Valamint azért kértelek fel titeket, mivel a tudásotok sokkal jobb, mint akármelyik fiatalé, sőt kalandvágyóak is vagytok tudtommal. 
Ahogy befejezi, a csukott ajtón keresztül egy szolga rohan be, siet oda a vendéglátótokhoz, majd súg valami a fülébe. Juszufnak kicsit elkerekedik a szeme, majd a szolgát elintve lép oda az ablakhoz. Érezhető a kétségbeesés, amit egy nagy, mély levegővétellel jelez felétek. Az utcáról kiabálásokat és sikításokat hallotok. 
- Baj van. - mondja a csendet megzavarva. - Egy fekete csuklyás idegent láttak a város szélén, aki megint egy hatalmas mormogás kíséretében sáska hadat indított el a terményekre, vadállatokat az utcákra. Siessetek, segítsetek megállítani ezt az idegent, talán az ő elfogásával véget vethettek a szenvedéseinknek. A fáraó pedig kifejezetten kihangsúlyozta azt, hogy élve fogjátok el. Amiket a cipőben találtatok, egy kis időre védelmet nyújtanak a csapásokkal szemben. Mindegyik egy egy ragógumi, ami az adott személy védik körülbelül 2 támadás erejéig. És most menjetek az ottani utca végére. 
Mutat nektek kicsit messzebbre, ahol lájátok, hogy az emberek nagyban menekülnek és tódulnak a csapások elől.
Vissza az elejére Go down
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-23, 17:39

Egy darabig csak emésztgette ma hallottakat meg a feltálaltakat.
Furcsa belegondolni, hogy a földnek még vannak olyan vidékei, ahol gyerekeket ültetnek trónokra. Olyan ókorian hat.
"Bár igaz ami igaz, egy 15 éves gyerek valószínűleg jobban átérzi a mai emberek problémáit, mint az Arcanumban ülő vénemberek." - Futott át az agyamon, de hangosan nem mondtam, mert ki tudja kik hallgatóznak. Így maximum Tiának okozhatok vidám perceket.
Már éppen kérdezni akartam, hogy miért lett világméretű balhé Rosalind néni személyes vendettájából ellenem, de ekkor kitört a káosz.
- Miért viselnek a gonoszok mindig egyszerű fekete köpenyt? - Sóhajtok fel, miközben felállok. - Sokkal könnyebb lenne megtalálni őket rózaszin cicajelmezben.
Előhúzom a pálcámat és a többiekhez fordulok.
- Srácok, éppen arra készülök, hogy egy csomó indokolatlan vakmerő hülyeséget csináljak. Tudnátok addig fedezni a hátsómat?
A költői kérdésre választ se várva elindultam a sáskaidéző marha irányába.******************************************************
- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg
Vissza az elejére Go down
Alric Maggot
Magica residentus
Magica residentus
Alric Maggot

TÖKKIRÁLY
Advent királya/királynője
A adventi kvíz helyezettjei

Csatlakozás dátuma : 2022. Mar. 17.
32
Hozzászólások száma : 286

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D6 + 4
Health point (maximum): 24
Képesség: : Tűzmágia Tűzmágia
Csokibéka rang: 2. szint Békakutató 2. szint Békakutató
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-23, 23:19

alapvető felszerelésén kívül és némi vízen kívül, mást nem visz magával. Mielőtt a csarnokba ér, megigazítja fekete ujjatlan pólóját és csatlakozik a társaihoz. A lábbeli, nem igazán érdekli unottan, közömbösen érinti meg, majd jön a jól ismert pörgés.

A vendéglátójuk házában vannak, Alric az ajtónak támaszkodva hallgatja a beszámolót. ~ Aggasztó a helyzet, És ez a békás sztori sem tudom pontosan micsoda. Ha ennek vége, majd kifaggatom Larát. 
Tekintetével a lányt keresi, de hirtelen nem látja, így tovább figyeli az öreget. ~ A kérdések ésszerűek. Az események valóban hasonlítanak a bibliai eseményekre, de ezúttal valószínűleg valami kontár van a háttérben erős mágikus eszközzel.
- ELKÉPZELHETŐ, HOGY EGY, A RÉGI VILÁGBÓL ISMERT EREKLYÉK KÖZÜL, NEM ODAILLŐ KÉZBE KERÜLT. VOLT MÁR ILYEN KORÁBBAN IS. EMLÉKEZTEK SZODOMÁRA? HE HE HE...
 A megjegyzést elenegedi a füle mellett és már indulna is hogy elvegyen egy baklavát, amikor társaságot kapnak.
Azonnal a pálcájáért nyúl.
-Hé mi bajod a sötét öltözettel? Veti oda, csak úgy cukkolásként. -Na nézzünk utána ennek a lókötőnek. De ha lehet ezúttal igyekszem nem vérbank szerepbe bújni.
Azzal megindul az utca felé.
~ Odapörkölünk nekik.
Arca gonosz vigyorra húzódik és követi társait.******************************************************
Utálta az embereket. Gyermekként semmi olyan élménye nem volt, amit a kortársai átéltek. A szeretetteljes környezetet, a béke fogalmát. Amikor a halál ott liheg a nyakában egy bűnöző képében, vagy amikor csalókat kell lebuktatni, vagy épp amikor egy horgon tekergő kukac szerepét játssza egy pecabot végén. A neve is gyalázza, amit egyben utál és imád. Maggot… Kukac. Ezt a mentora ajándékozta neki a hatodik születésnapján. Kedves…
Vissza az elejére Go down
Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. May. 20.
17
Hozzászólások száma : 1234

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Elmemágia Elmemágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-26, 09:44

Végre megkapjuk a válaszokat, amik homályosan, de azért emlékeztetnek a feltett kérdésekre. Nincs idö több kérdésre, mert odakintről zúgolódás, sikoltozás hangjai törnek be a szobába. 
Valami történt. 
Vendéglátónk szerint újabb csapáshullám kezdődött. 
-Valószínűleg igazad van Alrik. Ez valami kontár lejet. Emlékezetem szerint az akkori csapások nem hullámban érkeztek, és a Biblia sem beszél sötét taláros alakokról. 
Rózsaszín cicajelmez? - kacagok fel Wang humorizálásán, de le is olvad arcomról a vigyor, amikor a srác közli, hogy indokolatlan vakmerőséget tervez. 
- Hé! Csak ésszel. Egyedül pedig sehová. - jelentem ki, és indulok utána. Szerencsére Alrik is úgy dönt kint a helyünk és remélem hogy a csapat próbál együtt maradni. 
- Ne feledjétek! Élve kell elkapni! - mindom, majd kilépek az ajtón.******************************************************
Anglia egyik legsötétebb aranyvérű családjának utolsó  leszármazottja. Nagyszülei nevelték. Gyerekkora óta Tiát sötét varázslatokra tanították, és brutális büntetéseket kapott.  Nagyapja a halálfalók megmaradt csoportjához tartozott, gyakran vitte Tiát is ebbe a régi társaságba, különösen, amikor rájött, hogy vámpír öröksége miatt gyorsabban regenerálódik a szervezete az átlagosnál. 
Nemrégiben mindkét nagyszülőjét elveszítette, ezzel ő lett a Prince vagyon és birtok egyedüli örököse. Vámpír öröksége egyenlőre csupán kifinomultabb érzékszervi és gyorsabb regenerálódó képességén látszik, de hamarosan választás elé kerül, elfogadja e örökségét? Amíg vámpír képessége egyre jobban fejlődik, a lány varázsolni nem képes, mivel kiszámíthatatlan varázsereje miatt pálcáját elkobozták.
Társaival jól kijön, jó humorú, szereti a csínyeket, de mindig figyel a biztonságra. Szívesen segít bárkinek, aki megkéri rá. Ugyanakkor hajlamos a komorságra.
Vissza az elejére Go down
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 29.
31
Hozzászólások száma : 1062

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Térmágia Térmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-26, 10:42

A válaszok megjöttek amik tovább bővítik a világot amiben élek és élünk.
A beszélgetést egy megjelenő személy és a kintről beszűrődő pánik magja zavarja meg.
Gyors ki is derül, hogy valami feketében járó személy indította a zavargást okozó csapásokat.
- Rózsaszín mi..... Barbie Kent akarsz lenni? - kérdezem az éppen aktuális mugli világban feltörő Barbi láz okán.
Egyik mugli barátom mesélte nekem mikor a szüleimmel beszéltem kicsit akkor jött a képbe ő is.
Tudja a varázsvilág létezését de magában tartja mert tudja, hogy mocskos nagy bajba kerülne ennek okán.
- Nem tudom mi bajod a feketével. - teszem hozzá a srác kijelentésére.
- Én szeretem a feketét. S tudod ahogy a dal is mondja. Járhatsz mindig feketében ha szívedben hiszel a színekben! - zárom le az éneklésem amikor látom, hogy Alrick, Wang s Tia megindulnak az utcára.
- Én is megyek veletek. Itt ne hagyjatok ti fekete ellenesek. Bakker rasszisták vagytok? - kérdezek megállva egy pillanatra.
Majd nevetés tör ki belőlem, mer látom a fejekben megjelenő kérdőjelet.
- Poénkodok, poénkodok csak nyugi. Ne vegyetek komolyan. - teszem hozzá még mindig mosolyogva.
* Mikor lettem én a csapat poéngyárosa? * teszem fel a kérdést magamban.******************************************************
Előtörténet:
Már igen fiatal korában megmutatkozott a varázs ereje. Az évek alatt az ereje csak nőt. 10 éves korában egy verekedésbe került, amibe megütötték és megverték őt. Ekkor elvesztette a nyugalmát és a közelben lévő fémkukát összelapította és kigyújtotta a kezeit, aminek hála a többiek otthagyták őt. A tűz nem égette meg őt mert tudat alatt irányította azt. Azóta félik és csúfolják őt s így kapta a Salamandra becenevet.
Mint a többi fiatalnál nem képes uralni a varázserejét és ösztönösen használja azt tudat alatt. A szülei ezért döntöttek a Magnetarion mellett, mert a tanári karról jót hallani. Így bíznak benne, hogy a gyerekük képes lesz megzabolázni a varázserejét az iskola tanítása alapján.


A hozzászólást Dragneel Darman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-07-30, 10:56-kor.

Wang Blackthorn likes this post

Vissza az elejére Go down
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-07-26, 11:27

Türelmetlenül legyintek a többiek felé.
- Persze, most én vagyok a rasszista, de majd ha egy tömegben lesz féltucat fekete ruhás, akik csak azért hordják mert szexi, meg egy tényleg gonosz, akkor vissza fogjátok sírni a cicajelmezes ötletemet. Már látom is magam előtt a következő megbízást. Kapjatok el egy gót csajt egy diszkóban! Már a huszadikat bilincseljük meg, mire megvan a tettes.
"Kedves Arcanum. Nem akarok ötleteket adni, de szerintem ez jó buli lenne. Puszil, Wang Blackthorn."
Idő közben rágni kezdem az izét, amit kaptunk, hátha tényleg jót tesz és nem átverés. Nem akarok még egy isztambult.
A gonosz bácsit nem volt nehéz megtalálni, mert mindenki sikítva menekült előle. Nem is értették mi miért megyünk a másik irányba, de nem álltak le megkérdezni. Ahogy odaértem a célponthoz, ráfogtam a pálcám.
- Aztán te vagy-e a Ludas Matyi? És ha nem, mered-e tagadni?
Egy pillanatra, de tényleg csak egyre, felötlött bennem, hogy ha én akarnám ilyen látványosan terjeszteni az egyiptomi csapásokat, akkor én nem magam csinálnám, hanem valami szerencsétlenre ráküldeném az Imperiust, hogy szivassa csak magát helyettem. A csuklya alatt lehet akár a fáraó is.
"Az lenne ám a csavar"******************************************************
- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg


A hozzászólást Wang Blackthorn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-08-03, 11:07-kor.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin
Admin


Csatlakozás dátuma : 2019. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 665

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-08-03, 10:36

Ahogy elindultok a tett színhelyére, alig tudtok a menekülő emberektől odaérni, néhányan a ruhátokba kapaszkodnak.  
- Mind meghalunk! 
- Itt a vég! 
- Mit vétettünk? 
- Ha kedves az életetek, nem mentek arra felé.
- Fussatok bolondok! 
Valahogy titeket mégis vonzz az, hogy a férfi felé menjetek, de kissé nehezen tudjátok megvetni a lábatokat. 

DOBJATOK EGY LUCKY KOCKÁVAL:
1-10 Talpon tudtok maradni 
11-20 Egyik másik menekülő fellök titeket, ami következtében D6 sebzést kaptok, mert belétek rúgnak.

A sikeres átvergődés után megérkeztek arra a helyre, amit Juszuf szobájából láttatok, semmi mást nem láttok, mint hogy egy férfi fekszik a földön, és nyöszörög. 
- Segít... segítsetek.. - nyöszörög, miközben felétek néz, majd a szeméből kialszik az élet. A teste megremeg, majd elkezd deformálódni, ami egyre jobban kezd egy sáskára hasonlítani. 

Mit tesztek: 
1. Megnézitek a "férfi" átdeformálódott testét? 
2. A csuklyás alak nyomába eredtek? 
Vissza az elejére Go down
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-08-03, 11:50

Mielőtt Ludas Matyi válaszolhatott volna, elért minket az ember tömeg.
- Bocsánat..éppen pofán lőnék valakit - kiabáltam, miközben próbáltam mindenkit félresöpörni. - El...elnézést! Szabad lesz?
De csak jött az ember áradat és jött. És persze szorosan ruhákba bugyolálva, hogy védjék magukat a tűző naptól, meg a homoktól.
"Bezzeg a cicajelmez"
Na igen, de a kérdés már inkább az volt, hogy talpon maradhatok-e, vagy eltaposnak mint a bika futtatáson.
Wang Blackthorn carried out 1 launched of one Lucky :
10
De velem voltak az Egyiptomi istenek, és nem taposták szét a cipőmet. Nem sokon múlt, de túléltem.
- Gyertek, megszökik!
De nem őt találtuk, hanem az egyik áldozatát, aki...
- Mi a Merlin farka ez? Egy sáskaszörny? Ezt nem hagyhatjuk itt, mert megöli a járókelőket - néztem elborzadva az emberre, aki egyre kevésbé volt emberszerű.
- Nem szívesen osztom szét a csapatot, mert akkor kerülnek elő a gonoszok meg a kloroformos kendők, de muszáj lesz. Maradjunk Tia képesség távolságban, de kellenek olyanok, akik Ludas Matyit üldözik, meg olyanok is, akik ezzel az izével foglalkoznak!******************************************************
- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg
Vissza az elejére Go down
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 29.
31
Hozzászólások száma : 1062

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Térmágia Térmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-08-06, 08:28

Az utcán nagy erőkkel tört ki a káosz. Ahogy mi haladtunk előre vagyis felfelé az ember tömeg meg pont az ellenkező irányba szaladt haladt.
Wang hangját hallottam meg félig meddig magam mellől. Azt láttam, hogy a pálcáját próbálja előre szegezni s lőni vagy mit csinálni.
De nem sikerül neki, s valamit motyog is mellé, ám a hangját nem hallom mert a sok üvöltöző és kiabáló ember elnyomja azt.
A követező pillanatban sajnos már én se úszom meg a lökdösődést. Egyre jobban jönnek nekem ahogy a menekülő tömeg egyre sűrűbb lesz.
* Ajaj, baj lesz el fogok esni.... * jön a gondolat s a meggyőződésem.
Dragneel Darman carried out 1 launched of one Lucky :
20
S sajnos igazam is lett. a megérzésem nem csalt.
Egy nagyobb pasas jött nekem vállal válnak. A kb 100kg súlykülönbség az ő javára szólt. Felszisszenek mert mintha egy hatalmas tank jött volna nekem. S én mint egy toll repültem arrébb.
De a tömegnek egy személy sosem számított. Főleg is helyzetben.
Így ahogy a földre kerülök több lábbal találkozok mint amennyivel szerettem volna. Kapom az áldást rendesen, fejre, gyomorba s néhányan még a kezemre is rálépnek.
- Anyátokat..... !!!! - kiálltok fel a fájdalmak miatt. 
De szavamra semmi válasz nem jön, hiszen hangomat ahogy engem is a tömeg elnyomja.
( Sebződés a tömeg által. )
Dragneel Darman carried out 1 launched of one D6 :
156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland 211
HP 28/26

- Na jó elegem van! - mondom magamnak ahogy magzatpózba összehúztam magam. 
így már 1-1 láb talált csak el engem.
A következő pillanatba az utca egyik sarkára hopponálok amit még Juszuf lakásának ablakából láttam.
Nem érdekel, ki látta s ki nem látta ezt.
Ahogy felállok az úgymond védett helyemen végignézek magamon.
Semmi komolyabb sérülést nem szenvedtem csak pillanatnyi fájdalmakat éltem át ott a földön akkor.
* Szerencsém van. * jegyzem meg gondolatban. 
Majd Wang mellé indulok aki időközben oda ért a célpontunk hűlt helyére.
- Ugye ezt nem te tetted vele? - kérdezem a sráctól ahogy mellé érkezek s ránézek az átalakulóban lévő emberre.
Nem gondolnám, hogy Wang tette de igencsak furcsa mostanában mindenki. így ki tudja, hogy milyen olyan varázslatot, bűbájt ismer amit mi többiek nem.
- Nem hinném, hogy jó ötlet most szétválni. Így is a tömeg miatt ketten értünk még ide. - mondom Wnagnak majd leguggolok a csóri személy mellé.
- Pálcát tartsd készenlétben. - mondom neki.
Majd előkapom az enyémet én is s egyik kezemmel elkezdem a személy ruhájának zsebeit nézegetni.******************************************************
Előtörténet:
Már igen fiatal korában megmutatkozott a varázs ereje. Az évek alatt az ereje csak nőt. 10 éves korában egy verekedésbe került, amibe megütötték és megverték őt. Ekkor elvesztette a nyugalmát és a közelben lévő fémkukát összelapította és kigyújtotta a kezeit, aminek hála a többiek otthagyták őt. A tűz nem égette meg őt mert tudat alatt irányította azt. Azóta félik és csúfolják őt s így kapta a Salamandra becenevet.
Mint a többi fiatalnál nem képes uralni a varázserejét és ösztönösen használja azt tudat alatt. A szülei ezért döntöttek a Magnetarion mellett, mert a tanári karról jót hallani. Így bíznak benne, hogy a gyerekük képes lesz megzabolázni a varázserejét az iskola tanítása alapján.
Vissza az elejére Go down
Daniel Cards
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Daniel Cards

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2020. Nov. 14.
17
Hozzászólások száma : 404

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-08-06, 20:26

A vendéglőnket végig hallgatva egyenesen csap be a ménkű,vagy valami más is lehetett volna. Wang ötletére csak eghy kohögésnek álcázott nevetés engedtem. 

Cicajelmez... Az kellene még csak,főleg mert az eddigi legtöbb gonosztevőnk vén pasas volt. 


Kicsit megremegek a gondolaton,majd a többieket követve indulok kifelé, bevéve azt a valamit amit a vendéglőnk ajándékozott nekünk,és ami elméletileg megvéd majd minket. Ahogyan kilépünk már teljesen úgy rohannak az emberk mintha apokalipszis lenne.Nem is figyelnek másra és nagy erővel igyekeznek engem is kb felöklelni.
Daniel Cards carried out 1 launched of one Lucky :
20
Az Istenek szerelmére is már! 

Mondom hangosan ahogyan valami óriás sikeresen fel is dönt ,és persze a többi pánikoló ember is szépen végig rugdos ahogyan rohannak mint a mérgezett egerek. 
(D6 sebzés az esés és rugdolózás miatt) 
Daniel Cards carried out 1 launched of one D6 :
156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland 211
 

-2 HP
Hp28/26

Nagy szerencsémre többnyire eltudom kerülni a lábakat,de egy jó pár még így is eltalál. Alig tudom megfékezni a vágyat,hogy egy pár embert elgáncsoljak magam is. Egy kicsit lassabban ugyan de a végén sikeresen felzárkózom a többiekkel és látom a deformálódó embert. 

Ez biztos felsőbb fokú átváltoztatás.Még a muglikat sem lehet csak úgy akárkinek átváltoztatni. Nem vicc a pasas alo ezt csinálja,és fene se tudja,hogy visszafordítható-e ez még. Szerintem 1-2 Ember kicsit maradjon itt és nézze át a pasast. Viszont a csukjásat gyorsan kéne elkapni,hátha tud valami infót adni.******************************************************
A szülei nagyházakból származtak, akik megpróbáltak neutrálisak maradni a háborúban, sokat kísérleteztek, és a családi könyvtáraik rengeteg könyvet tartalmaztak, amikben sok sok fajta mágia tanításait őrizték. Használtak sötét, elementáris, szürke és hasonló varázslatokat is. Amikor Daniel 8 éves lett neki is elkezdték tanítani ezeket. Daniel úgy hiszi, hogy az egyensúly a legfontosabb dolog, hogy nem szabad csak egy részt használni, emiatt a hite miatt sokan gúnyolták amikor kicsi volt. Tizenkét évesen felfedezte a különleges tehetségét, ez a tehetség a rúnamágiában és magukban a rúnákban rejlett, és most reméli, hogy bepótolhatja mindazt, amiből gyerekként kimaradt. Daniel titokzatos és komoly, nehezen bízik meg valakiben, de ha valakit sikerül be engednie akkor kedves és megértő, de az ellenségeihez kegyetlen is tud lenni. Nagyon fontos neki az igazságos büntetés kiosztása, rengeteg "maszkot" visel, hogy elrejtse az igazi énjét.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin
Admin


Csatlakozás dátuma : 2019. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 665

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime2023-09-03, 14:03

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland 
Játékban résztvevő karakterek:
 
Wang Blackthorn: 5+2+2+2+2=13kp
Tiara Prince: 5+2+2=9kp
Dragneel Darman: 5+2+2=9kp
Daniel Cards: 5+2=7kp
Helen Green: 5kp
Alric Maggot: 5kp
 
Mivel nyári játék volt így házpont nem jár érte!
De mindenki dobhat csokibékát!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Empty
TémanyitásTárgy: Re: 156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland    156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
156. A káosz kezdete - Az Egyiptomi kaland
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 153. A káosz kezdete
» 102. Atlantiszi kaland
» 102. Atlantiszi kaland
» Kaland 2/4. Főzés
» Egy döntés kaland.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magnetarion Varázsakadémia :: JÁTÉKTÉR :: Iskolán kívüli helyszínek :: Szahara-
Ugrás: