Magnetarion Varázsakadémia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Magnetarion Varázsakadémia....Ahol a varázslat újjászületik....
 
KezdőlapKezdőlap  Diákjaink  Tanáraink  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Hirdetések!

Szabályváltozás!!!!

Játékok jelölése:

KM-es játék : vörös

Admin játék: sárga

Tanórák: kék

Mini játékok: zöld

Privát játékok: lilaHázpontok
házpontok


Khimeras
0
Auctoritas
0

Favoritus
0

Professzoraink

 

 155. Nyár a hegyekben - Érkezés

Go down 
+6
Helen Green
Lara Lestrange
Tiara Prince
Dragneel Darman
Wang Blackthorn
Admin
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
Admin


Csatlakozás dátuma : 2019. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 665

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-07-13, 10:20

First topic message reminder :

Az utazás gyorsan, és zökkenőmentesen zajlott. Alig 2 óra múlva, a hajó emelkedni kezdett, és a diákok megpillanthatták a svájci hegyek tövében elhelyezkedő táborhelyet


A leszállást követően mindenki elfoglalhatja a számára tetsző szobát a fent a domboldalon álló házban.
A háznak egyszerű berendezése van. Az alsó szinten található a konyha, az étkező, illetve egy nagyobb társalgó rész, kandallóval, és egy nagy asztallal. Fent az emeleten találhatóak a hálószobák, és egy egyszerű könyvtár. 


A ház legérdekesebb része mégiscsak a ház alatt elterülő pince, mely helyet ad egy edzőteremnek, egy billiárdasztalnak, és egy 20 fős moziteremnek is. A boltíves falon egy bárpult is helyet kapott. 


A ház mellett egy hosszúkás épületben várják a csónakok, vitorlások, és jetski-k hogy a nyaralók kikölcsönözzék őket. 


A birtokon még egy épület található, amely a vendégek kiszolgálására idetelepített személyzet szálláshelyéül szolgál. 

A személyzet tagjai Dick a szakács, Lili és Lali az ikerpár felszolgáló, Dominic,aki a birtokot és a környékét tartja rendben, Katerina, Szabrina és Erina a szobalányok, aki a szobák takarításáért felelős, valamint a terület gondnoka, Cameron, akivel már talákoztatok, ő a gondnok, aki a személyzet tagjaiért felelős. Vele jöttetek ide. S van Tomi a birtok házimanója, kinek egyetlen feladata, hogy ha a nevét kiejtitek ő megjelenik s elindítja a mozit, kiadja nektek a kért csónakot…stb
A csomagjaitokat a három szobalány férfiakat megfélemlítő erővel csapja a hóna alá s viszi el őket az emeletre a szobák előtti kis térre.


- Üdvözlet a csapatnak! - szólalnak meg szinte teljesen egyszerre a szobalányok, majd egymásra nézve kitör belőlük a kacagás.
- Bocsánat! - mondja mosolyogva a szőke hajú. - A nevem Szabrina. Ők itt Katerina és Erina. A szobáitokért vagyunk felelősek. Nem kaptunk arra vonatkozó utasítást, hogy ki melyik szobát foglalja el. Innen 4 szoba is nyílik, válasszanak és használják őket egészséggel.

A reggelit a szomszédos nagy épületben szolgálják fel, körülbelül fél óra múlva. - mondja, majd mindhárman megfordulnak és ott hagynak benneteket az előtérben.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Daniel Cards
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Daniel Cards

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2020. Nov. 14.
17
Hozzászólások száma : 404

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-26, 22:31

Egy hideg tekintéssel nyugtázom csak a monológját Dicknek mielőtt defenzív állást veszek fel. 

VÉDEKEZÉS DICK ÁTKA ELLEN 
Daniel Cards carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 714

+6 
-4

Időben perdülök el a kötelei elől és  nyugodt arcal válaszolok. 

A szüleim dolga nem a tied.És az nem az én hibám hogyha egyszerűen neked nincsen semmiféle tollad mit felmutathatsz. Nyilván túl becsültelek ha alábecsülöd a Cards család titkait. De az nem is baj,hiszen ki lát át az illúzión? Kezdem egy mosolyal,direkt az összes mondatom csak azért van,hogy összezavarjam.  Az aranyvér túlbecsült. Hiszen az ősidőkben mindeggyikünk ősei nem voltak mások mint muglik mágia nélkül,mielőtt a mágia eljött volna a sárkányoktól. Sőt, hallottad-e már egy bizonyos varázsló mondását? "A vér számít.De a képességek még inkább" Áh.Ugyan... Miért is próbálkozok vaknak szivárványt magyarázni? Úgy se érted meg.  


Végzem be a monológot egy hideg mosolyal.Majd egy újabb támadással folytatom a táncunkat. 

Reducto. 


Támadás Dick ellen MIRAKULUM varázslattal 
Daniel Cards carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 415
 

+6 
+4 
-4 következő védekezésemben 


27HP (28 MAX)******************************************************
A szülei nagyházakból származtak, akik megpróbáltak neutrálisak maradni a háborúban, sokat kísérleteztek, és a családi könyvtáraik rengeteg könyvet tartalmaztak, amikben sok sok fajta mágia tanításait őrizték. Használtak sötét, elementáris, szürke és hasonló varázslatokat is. Amikor Daniel 8 éves lett neki is elkezdték tanítani ezeket. Daniel úgy hiszi, hogy az egyensúly a legfontosabb dolog, hogy nem szabad csak egy részt használni, emiatt a hite miatt sokan gúnyolták amikor kicsi volt. Tizenkét évesen felfedezte a különleges tehetségét, ez a tehetség a rúnamágiában és magukban a rúnákban rejlett, és most reméli, hogy bepótolhatja mindazt, amiből gyerekként kimaradt. Daniel titokzatos és komoly, nehezen bízik meg valakiben, de ha valakit sikerül be engednie akkor kedves és megértő, de az ellenségeihez kegyetlen is tud lenni. Nagyon fontos neki az igazságos büntetés kiosztása, rengeteg "maszkot" visel, hogy elrejtse az igazi énjét.
Vissza az elejére Go down
Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. May. 20.
17
Hozzászólások száma : 1234

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Elmemágia Elmemágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-27, 13:02

Nem igazán figyelek az elém huppanó testre, bár elfog a rossz érzés. Megöltem egy embert. Újra. Azt hiszem ehhez valamiképp hozzá kell szoknom. A vámpírléttel valahogy együtt jár a halál. Sokat gondolkodtam mostanában. Gyakran jártam a klánban, beszélgettem vámpírokkal. Valahogy egyik sem mereng azon, hogy meöli e az áldozatát. Ha meghal, hát meghal. Vajon az évek teszik ennyire kíméletlenné őket? Vagy a megszokás? Nem hinném, hogy vámpírlétük előtt mindannyian elvetemült gonosztevők lettek volna. 
Vajon én is ilyen leszek? Meg fogok változni? Ha nem most, évtizedek, évszázadok múlva. Chris azt mondja vámpírként meglátjuk, hogy az emberi élet mennyire apró kis láncszem. Milyen gyengék, sérülékenyek a halandók. 
Körbenézek, és látom, ahogy a társaim küzdenek a halálfalókkal. Egyáltalán nem tűnnek gyengének. Hogyhogy nem félnek? Miért nem szaladnak el? Én miért nem szaladtam el? Mert nekem nem számít ha meghalok? Biztosan nem számít?
Tekintetem Wangra irányul. Több sebből vérzik, láthatóan nincs a legjobb formájában. Az egyik szobalánnyal áll szembe. Hogy melyik az, igazából tök lényegtelen. Valóban az? Ha most megölöm mindegy lesz, mi a neve, hol él, van e családja, barátai?
Megrántom a vállamat. Nem érek rá ezzel foglalkozni. A barátom veszélyben van. A társam tudom, jól van, bár nem látom sehol. Érezném, ha bármi történt volna vele. 

Csendesen lopakodva indulok el Wangék felé. Lisát sehol sem látom. Talán Wangnak sikerült biztonságba helyeznie. 
Amint lőtávolba érek, felemelem a pálcámat, és gyors egymásutánban 2 átkot indítok a szobalány felé, aki Wanggal van elfoglalva. 

- Diffindo!

Tiara Prince carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 6_213
+6+2

- Alarte Ascendare!

Tiara Prince carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 8_13
+6+4******************************************************
Anglia egyik legsötétebb aranyvérű családjának utolsó  leszármazottja. Nagyszülei nevelték. Gyerekkora óta Tiát sötét varázslatokra tanították, és brutális büntetéseket kapott.  Nagyapja a halálfalók megmaradt csoportjához tartozott, gyakran vitte Tiát is ebbe a régi társaságba, különösen, amikor rájött, hogy vámpír öröksége miatt gyorsabban regenerálódik a szervezete az átlagosnál. 
Nemrégiben mindkét nagyszülőjét elveszítette, ezzel ő lett a Prince vagyon és birtok egyedüli örököse. Vámpír öröksége egyenlőre csupán kifinomultabb érzékszervi és gyorsabb regenerálódó képességén látszik, de hamarosan választás elé kerül, elfogadja e örökségét? Amíg vámpír képessége egyre jobban fejlődik, a lány varázsolni nem képes, mivel kiszámíthatatlan varázsereje miatt pálcáját elkobozták.
Társaival jól kijön, jó humorú, szereti a csínyeket, de mindig figyel a biztonságra. Szívesen segít bárkinek, aki megkéri rá. Ugyanakkor hajlamos a komorságra.
Vissza az elejére Go down
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 29.
31
Hozzászólások száma : 1062

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Térmágia Térmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-27, 15:15

Elképzelésem jónak bizonyult a Depulsoval kapcsolatban.
Sajnos egyetlen egy dologgal nem számoltam. Ahogy a tűz szétrebbent, a meleg hő úgy vágott mellkason, hogy én hátra léptem vagy párat. De sajnos valamiféle lyukba léptem ami okán el is estem. Ahogy földet kaptam bevertem a fejem s ki is ütöttem magam.

( KM-el ezt megbeszéltem, s köszönöm szépen, hogy kihagyott a harcból. )

Kiabálásokra, szitkozódásokra "ébredtem". Nem tudom, fogalmam sincs meddig voltam kiütve.
Szerencsére senki sem vett észre. Vagy ez nem szerencse inkább? Hanem éppen pont senkit sem érdekelt, az eltűnésem. Gondolkozok fájó fejjel. 
Szerencsém van továbbra is, nem vérzek de érzem, hogy nem vagyok túl stabil állapotban. Még picit szédülök.
Eddig sem vett észre senki a földön fekve. 
* Asszem jó hulla leszek, feltűnés mentes. * mosolyodok el a gondolaton.
Ahogy körül nézek látom, hogy az ellenség felfedte magát. Varázslatok nyalábjai csapódnak ide meg oda. Ebből arra következtetek, hogy igazán nagy csata alakult ki éppen.
Mivel nem érzem magamat harcra készen így inkább nem kapcsolódok be.
A földön maradok lelapulva bekúszok az egyik fa tövébe és megvárom, hogy elmúljon a rosszullétem.******************************************************
Előtörténet:
Már igen fiatal korában megmutatkozott a varázs ereje. Az évek alatt az ereje csak nőt. 10 éves korában egy verekedésbe került, amibe megütötték és megverték őt. Ekkor elvesztette a nyugalmát és a közelben lévő fémkukát összelapította és kigyújtotta a kezeit, aminek hála a többiek otthagyták őt. A tűz nem égette meg őt mert tudat alatt irányította azt. Azóta félik és csúfolják őt s így kapta a Salamandra becenevet.
Mint a többi fiatalnál nem képes uralni a varázserejét és ösztönösen használja azt tudat alatt. A szülei ezért döntöttek a Magnetarion mellett, mert a tanári karról jót hallani. Így bíznak benne, hogy a gyerekük képes lesz megzabolázni a varázserejét az iskola tanítása alapján.
Vissza az elejére Go down
Lisa Peterson
Magica discipulus
Magica discipulus
Lisa Peterson


Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
21
Hozzászólások száma : 77

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D6 + 2
Health point (maximum): 22
Képesség: : Animágia Animágia
Csokibéka rang: 0. szint Békalencse 0. szint Békalencse
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-27, 22:34

Lisa Peterson carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 610
+4
Amennyire az állapotom engedte, rohantam a pálcámért. Wang kitett magáért, nem hagyhattam cserben, akármennyire hányingerem volt és hasogatott a fejem. Ha meghal, nem tudom megmagyarázni neki hogy miért haragudtam rá. De ennyivel amúgyis tartoztam neki, hisz megmentette az életem. Ahogy megtaláltam a pálcám, a tőr helyett már azt szegezve magam elé rohantam vissza a többiekhez. Mikor visszaértem mellé, a pálcámat Katherinára szegezve suttogtam el az átkot
-Piroinitio
(Dobtam a támadás miatt)
Vissza az elejére Go down
Mesélő
Game Master
Game Master
Mesélő


Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 30.
101
Hozzászólások száma : 411

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-28, 17:51

Erina - Lara páros.


( Lara támadása 11. , Erina 50/12 D6+4 )

- Hallod te lány, nem akarsz közénk állni? - kérdezi Larától Erina miközben a lány védekezett egy Protegoval.
- Több a gyűlölet benned s a gyilkossági szándék mint bennem. Pedig nem most kezdtem a szakmát. - feleli nevetve.
Ám a lángcsóva mely megindul felé a mosolyt azon nyomban lehervasztja az ajkáról.
- Te nyamvadt ... - mondatát nem fejezi be mert ő is egy protegoval próbálkozik.
( Védekezés Lara támadása ellen )
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 510
+4

- Te szemét, te piromániás, te veszett lány. Imádtam ezt a felsőt. S nézd meg mit csináltál vele. - kiabálja Lara felé, miközben a karján lévő ruhát csapkodja, hogy a tűzet eloltsa.
Sajnálatos módon a védekezése pár tized másodpercet késet így Lara tüze éppen elérte őt így újfent lángra kapott.
- Na mindjárt megtudod milyen érzés ez.... - kezdi el a szövegelést de a mondat felénél abba hagyja megcsavarja a pálcáját s egy hatalmas tűzcsóvát küld Lara felé.
- Csak, hogy érezd te is a kellemes kis tüzet piromániás tyúk. - sziszegi még hozzá.
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 410
+4

Erina HP 50/10, D6+4 )Sabrina - Helen páros.


( Helen támadása 16. ,Sabrina HP50/40 D6+4 )

- Hogy vicces e? - kérdezi vissza  lánytól.
- Persze hogy az lenne, ha nem mocorognál és bekapnád az egyik varázslatomat. - neveti tovább saját magát.
Mondatát egy felé irányuló varázslat fojtsa belé.
( Védekezés Helen ellen )
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 111
+4

Mozdulatát be sem tudta fejezni mert Helen varázslata a mellkasa közepébe csapódott. A lány hátra lép kettőt s már nevetne fel hisztérikusan. De esélytelen felsikít ahogy a lába elszakad a földtől s jó pár méter magasságba emelkedik majd hatalmas sebességgel megindul a föld felé. Hangos dübbenéssel puszilja meg a föld.
Már majdnem, hogy azt hihetné az ember, hogy ebbe bele halt de megmozdul pár pillanatnyi pihenést követően.
- Te szemét szőke liba. - vicsorogja.
- Ez fájt! De el kell ismernem jó volt. - dicséri meg a lányt hisztérikusan nevetve tovább.
Szeme sarkából látja, hogy egyik társa milyen varázslatot szabadít el az ő ellenségére.
Magában megvonja a vállát is ő is ugyan azt használja.
- Sülj meg mint a malac! - Kiálltja majd pálcája hegyéből lángcsóvát indít Helen irányába.
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 111
+4

( Sabrina  HP 50/29, D6+4 )

Dick - Daniel páros.( Daniel támadása 14. , Dick HP 50/46, D6+4 )

- Beszélsz itt hülyeségeket fiú. Ti dugjátok el a könyveket és titkokat ezzel együtt a tudást a világ elől. Így ugyan olyan rosszak vagytok mint az általatok megvetett aranyvérűek. Te meg csak pöffeszkedsz it a neveddel, s eközben semmit sem csinálsz. Csak pillangókat csinálsz vízből s azokat mozgatod. - szúrja oda a szópárbajban Danielnek.
- Ne néz meglepődve, sok mindent tudunk rólatok.... - néz Helen irányába.
- Azt is, hogy mi a gyengéd. - teszi hozzá gúnyos mosollyal.
( Védekezés Daniel ellen )
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 610
+4

- Itt beszélsz az illemről, de ugyan olyan felfuvalkodott vagy mint a szüleid a nagy tudásukkal! - kezd el beszélni ahogy a taroló átkot követően mely hozzá vágta őt egy fához feláll.
- Beszéltem s te meg közben szemérmetlenül támadsz. Mocskosabb vagy mint amilyennek vallod magad fiú. -  teszi még hozzá.

- Cruciatus. - lövi ki a varázslatát Helen irányába melyben már kellően gyűlik a harag.
- Megmondtam, tudom a gyengédet... - teszi hozzá kaján vigyorral.
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 211
+4
( Dick HP 50/42, D6+4 )

Katherina - Tia, Lisa, Wang páros.Egyik támadás éri a lányt a másik után. Így eldönteni se tudja, hogy éppen melyikre védekezzen. Ennek okán mindegyiket saját testével fogja fel aminek okán az utolsó találatot követően a földre rogyik.
- Testem vére száradjon ifjonti lelketeken. Rémálmaitokban találkozunk. - hallatszik még utolsó szava a levegőben.

( Katherina HP 50/0 )
Vissza az elejére Go down
Lara Lestrange
Magica residentus
Magica residentus
Lara Lestrange

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. May. 29.
15
Hozzászólások száma : 235

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D6 + 4
Health point (maximum): 24
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 1. szint Békagyűjtő 1. szint Békagyűjtő
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-28, 19:13

Hp 24
Mielőtt újra felgyújtottam volna, Erina társalogni kezd. Fogalmam sincs mi ezzel a célja de nagyon idegesítő.
-Hogy én, közétek állni?!?! Biztos hogy nem! Nagyon remélem ezt viccnek szántad- Mondom teljesen elhűlve
~bennem gyűlölet?.. Mi van ha igaza van? Haragszom Norinára, az Arkhanumra, magamra és erre az egész helyzetre. Gyűlölöm azt aki vagyok és azt megjobban aki voltam. Dee Erinának ezt nem kell tudnia
- Nincs igazad. Itt egyedül titeket gyűlöllek és asszem jogosan. És csak kényszerből gyilkolok!- próbálom határozottan mondani miközben tudom hogy ebből egy szó sem igaz
Amikor elérte a lángcsóva legalább végre elhallgatott. Szinte ég a csaj mégis a felsője a legnagyobb baja. Ez már nagyon gáz.
Erina tűzcsóvát küld felém, és gyors pillanat alatt döntést hoztam. Nem ugrok el a láng elől. Miután megsebez megtudom lepni 2 atokkal.
(Erina támadása 8, 24-8=16)
Amimt elért a tűz fájdalmasan felsikítottam. Ez jobban fáj mint azt gondoltam. Szétégette a bal karomat és a vállamat. Lehet hogy egy kicsit alábecsültem a csajt..
-petrifikus totalus!
Lara Lestrange carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 410
+4
+2
-filipendo!
Lara Lestrange carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 211
+4
+2

Hp 16
Vissza az elejére Go down
Daniel Cards
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Daniel Cards

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2020. Nov. 14.
17
Hozzászólások száma : 404

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-28, 19:32

Mondta a bagoly a verébnek. 


Válaszolok vissza egyszerűen a párbajra.Lehet nem vagyunk tökéletesek,sem én sem a Cards család.Viszont annyi biztos,hogy nem az olyanok szintjén állunk mint Dick. 

Ebben a harcban a víz már bántotta átkozottul a társaidat.De nyugodtan becsüld alá még tovább a mágiámat.És ha azt hiszed csak a semmiből kérkedek akkor nem tudsz eleget. 


Folytatom a párbajunkat majd ahogyan a cruciatus elrohan mellettem minden mintha teljesen le lassulna. Az agyam 1000km/órával jár.De tudom,hogy nem tudnék ellene mit tenni. Egyenesen Dick gúnyos szemébe nézek és tova hagyom az eddigi hozzállásomat. Szín tiszta hideg gyilkos nyugalom járja át az ereim az adrenalinnal.És a szemeimmel csak egy dolgot küldök Dicknek,tiszta gyilkos nyugalmat.  

Helen! Perdülj! 


Figyelmeztetem Helent alig egy pár másodpercel a varázslat kilövetele után egy teljesen nyugodt hangon.Majd egy szimpla mozdulattal támadok Dickre.

Reducto.  
Támadás Dick ellen MIRAKULUM varázslattal
Daniel Cards carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 714
 
+6 
+4 
-4 következő védekezés.  


Bombarda Maxima. 
Támadás Dick ellen MIRAKULUM varázslattal 
Daniel Cards carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 8_13
 

+6
+4 
-4 következő védekezésre 


Jelentéktelen. 


A támadások csak robbantak ki a pálcámból mintha gátat törtek volna át valahol.Mostmár csupán egy dolog maradt. 

Gondoskodni Dick egyenes útjáról a túlvilágra. 


27/28 HP******************************************************
A szülei nagyházakból származtak, akik megpróbáltak neutrálisak maradni a háborúban, sokat kísérleteztek, és a családi könyvtáraik rengeteg könyvet tartalmaztak, amikben sok sok fajta mágia tanításait őrizték. Használtak sötét, elementáris, szürke és hasonló varázslatokat is. Amikor Daniel 8 éves lett neki is elkezdték tanítani ezeket. Daniel úgy hiszi, hogy az egyensúly a legfontosabb dolog, hogy nem szabad csak egy részt használni, emiatt a hite miatt sokan gúnyolták amikor kicsi volt. Tizenkét évesen felfedezte a különleges tehetségét, ez a tehetség a rúnamágiában és magukban a rúnákban rejlett, és most reméli, hogy bepótolhatja mindazt, amiből gyerekként kimaradt. Daniel titokzatos és komoly, nehezen bízik meg valakiben, de ha valakit sikerül be engednie akkor kedves és megértő, de az ellenségeihez kegyetlen is tud lenni. Nagyon fontos neki az igazságos büntetés kiosztása, rengeteg "maszkot" visel, hogy elrejtse az igazi énjét.
Vissza az elejére Go down
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-28, 20:05

Alig hagyta el a pálcám a varázslat, amikor hangokat hallottam a düh ködén át. Két lány hangját. Az egyiket Katherina mögül, a másikat az oldalamról. Az előbbiben Tiát ismertem fel.
"Visszajött volna? Vagy ez csak egy újabb hülye játék? Egy imposztor százfülé főzettel? Hajat találhattak bőven."
Már éppen odakiáltottam volna neki, hogy ne velem foglalkozzon, hanem keresse meg Lisát, amikor megéreztem magam mellett azt a bódító levendula illatot, ami még így gyűlölettel szétfeszítve is édes volt.
Élvezettel néztem, ahogy a varázslatok kivégzik a nőt.
- Megérdemelted, te szajha! Egy fekvő sérült lányra támadni? Ezért megdögölsz a haverjaiddal együtt!
Remegő kezekkel húztam magamhoz Lisát és átkaroltam. Láttam a púpot a fején, ahol megütötték.
"Rohadékok"
- Nem akartam bunkón viselkedni veled - súgtam a fülébe. - Ahogy láttalak a földön fekve ett a bűntudat, hogy az utolsó szavaim feléd gorombaságok voltak.
Elengedtem hátha még dühös rám és bicegve elindultam vissza a többiekhez. Még vitt előre az adrenalin, de éreztem, hogy nem bírom sokáig. Közben némán hálás gondolatokat küldtem Tia felé. Ha ő az igazi, megkapja. Rám se bírt nézni a látomásom megnézése óta, de mégis segített. A libidómat talán kihasználta, de akkor is jó barát. A forgatagban megláttam a megkergetett nőt, aki éppen Helennel küzd. Azt, aki szerint jó ötlet csalinak használni Lisát. Odasiettem a nő mögé.
- Boo! Itt van Rómeó, te lotyó! Most megfizetsz azért, amit Lisával tettetek! Rictusempra!
Wang Blackthorn carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 415
+4
+2
- Flipendo!
Wang Blackthorn carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 217
+4
+2

Azt még talán megbocsátanám, hogy elszúrták a nyaralásomat, amikor kezdett jól alakulni. De azt nem, amit Lisával tettek.
Hallottam, ahogy Lara visszavág az ellenfelének.
- Csak magad nevében beszélj! Én ezeknek kiontom a beleit! Üzenek a halálfalóknak és ők lesznek a levélpapír!
Ahogy jelentőségteljesen körbenéztem a tömegen feltűnt, hogy nem jön ki a létszám.
- Darman, a fene vigyen el! Hova az anyád kínjába tűntél?! Tartozol egy horror sztorival. Ha elpatkolsz előtte, akkor én kicsinállak!
10 HP******************************************************
- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg
Vissza az elejére Go down
Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. May. 20.
17
Hozzászólások száma : 1234

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Elmemágia Elmemágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-29, 16:09

Lala után immáron Katherina is megtért őseihez, és ez a tény valahogy nem tölt el nagy örömmel. Wang örömmel és látható boldogsággal öleli át Lisát, és én újra egyedül érzem magam. Egyedül, mint a kisujjam, és egyedül, ahogy valószínüleg meghalni is fogok. Talán ma, talán holnap, vagy ezer év múlva, de egyedül. Wnag hálás gondolatai elérnek, és szomorúan elmosolyodom. 
Sóhajtok egyet, és végignézek a területen. Innen - onnan bűbájok és átkok villannak fel, de úgy látom jól helytállnak a többiek.
Lara Erina ellen küzd, aki gyakorlatilag a végét járja. Szabadom hagyom, hogy a körülöttem lévők gondolatai átjárjanak. Olyan régen használom már az okklumencia pajzsaimat, hogy már teljesen hozzá nőttek. Nem is gondoltam rá, mennyi energiát is emészt fel az állandó használatuk, de most valahogy szabadnak érzem magam. 
Egészen addig, amíg olyan szintű gyűlölethullámok érnek el, amelyek hatására megtántorodok. és ami igazán megrémít, hogy a társaimból erednek. nem a halálfalókból. 
A kis csaták folyamatosan zajlanak, de nem érzek magamban elég erőt bármelyikbe is bekapcsolódni. 
Aztán megrázom magam, és a pajzsok újra a helyükre kerülnek. Nemcsak az okklumencia pajzsokat erősítem meg magamban, hanem az érzéseimet körülvevő falakat is. Egy pár pillanat, és az érzések eltűnnek a pajzsok alatt, és én újra derüs arccal nézek a világba. 
Elinulok a még mindig pislákoló ruhájú Sabrina felé, aki immáron nemcsak Helen, de Wang pálcájának össztűzében próbál védekezni. Egy pillanatra belémcsap ugyan a kérdés, vajon most itt ki is az áldozat, de elhessegetem, és felemelve a pálcámat egy bűbájt indítok a halálfaló felé. 

- Incarcerandus! - indítom el a kötözésre való varázslatot a nő felé.

Tiara Prince carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 714
+6+4

HP:28/20******************************************************
Anglia egyik legsötétebb aranyvérű családjának utolsó  leszármazottja. Nagyszülei nevelték. Gyerekkora óta Tiát sötét varázslatokra tanították, és brutális büntetéseket kapott.  Nagyapja a halálfalók megmaradt csoportjához tartozott, gyakran vitte Tiát is ebbe a régi társaságba, különösen, amikor rájött, hogy vámpír öröksége miatt gyorsabban regenerálódik a szervezete az átlagosnál. 
Nemrégiben mindkét nagyszülőjét elveszítette, ezzel ő lett a Prince vagyon és birtok egyedüli örököse. Vámpír öröksége egyenlőre csupán kifinomultabb érzékszervi és gyorsabb regenerálódó képességén látszik, de hamarosan választás elé kerül, elfogadja e örökségét? Amíg vámpír képessége egyre jobban fejlődik, a lány varázsolni nem képes, mivel kiszámíthatatlan varázsereje miatt pálcáját elkobozták.
Társaival jól kijön, jó humorú, szereti a csínyeket, de mindig figyel a biztonságra. Szívesen segít bárkinek, aki megkéri rá. Ugyanakkor hajlamos a komorságra.
Vissza az elejére Go down
Mesélő
Game Master
Game Master
Mesélő


Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 30.
101
Hozzászólások száma : 411

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-29, 18:04

Erina - Lara:

 
( Lara támadása 10 és 8, Erina 50/10, D6+4 )
 
-Ugye milyen finom? - kérdezi nevetve ahogy Lara beleáll a tűzcsóvába.
Igaz Erina fel sem fogja, hogy ezt a lány direkt önszántából csinálta.
-Remélem ropogós lettél! - kiálltja még oda.
De a szavak benne akadnak amiket pluszba mondani szeretett volna.
( Védekezés Lara első támadása ellen és a második ellen is. )
 
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 510
+4
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 410
+4

( Erina 50/9, D6+4 )
 
Ahogy a Kőbálvány átok eltalálja egy pillanat elejéig bénítja csak meg a nőt s nem tovább. Így emiatt egyszerűen tud védekezni a második támadás ellen ami felé indult Lara irányából.
-Ez mellé ment, kislány! - nevetei kissé morbid hanghordozásban.
-Látom felbosszantottak az általam mondottak, mert érzed, hogy igazam van. Mire vársz csatlakoz hozzánk! - teszi fel újra a kérdést s invitálást.

 

Dick - Daniel:

 
( Daniel támadásai 17 és 18, Dick 50/42, D6+4 )
 
-Társak? Azt hiszed érdekel mi van ezekkel a húgyagyúakkal? Alattam dolgoznak s nincs köztünk több kötelék. Szánalmasak ha úgy nézzük őket. - válaszolja Daniel mondandójára.
( Védekezés az második támadás ellen. Az első támadást bekapja. )
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 610
+4 
( Dick 50/17, D6+4 )
 
Dick szavai benne akadnak, ahogy becsapódik a karjába a Reducto varázslat. S annak hatására a ruha szanaszét szakad rajta. Karja több sebből vérzik s nehezebben mozogva lóg az oldalán ebben a pillanatban
A következő varázslatot egy Protegoval védte le de még így is a hő elérte őt amitől hátra lépve elesett. De igencsak ügyesen ménöverezet mert gurulásba kezdet s ennek következtében pillanatok múlva talpon állt.
-Depulso! - kiálltja s lövi ki Daniel irányába az átkát.
( Dick támadása Daniel ellen. )
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 211
+4

Sabrina - Wang és Tia

 
( Wang támadása 10, Tia támadása 17,  Sabrina 50/29, D6+4 )
( Látom, hogy Wang kétszer támadott de előtte elvégzett egy mozgás cselekvést amivel az ellenség mögé ment. Így ez már 3 akció lenne. )
 
Sabrina nem számított újabb látogatóra éppen a csata közepén így kicsit nagyon megijedt mikor Wang megjelent mögötte.
- Te mégis, hogy .... - kezdene bele de a pálcáját rögtön védekezésre kell, hogy emelje mert jönnek a varázslatok felé.
( Védekezés Wang és Tia támadásai ellen )
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 410
+4
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 410
+4
( Sabrina 50/18, D6+4 )
 
Wang támadását követően Sabrina egy hatalmas nevetést enged szabadjára ami pillanatokat követően el is hagy mert Tia kötöző átka oly erősen szorul rá, ami következtében a levegő is a tüdejében akad.
A nyakán léve erek s a karjában lévő izmok pattanásig feszülnek ahogy a lány erőből próbál kitörni a varázslat fogságából.
-A roh@dt életbe! - kiálltja majd a varázslat szálai szétpattannak.
A lány kétrétgörnyedve kapkod a levegő után.
-Ti...ti... - de mondatát nem nem tudja befejezni mert az éltető oxigénre nagyobb szüksége van minta beszédre.
Vissza az elejére Go down
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-29, 19:19

- Ti..ti...ti..ti! Ti most megdögletek!
Elegem volt! Ebből a rohadt helyből, ebből a rohadt harcból és az összes rohadt halálfalóból.
Órákon nem tanultuk, hogy a düg segítene-e varázsolni de én mégis azt éreztem, hogy csak úgy lüktet bennem a mágikus erőt. És mindet a Lisa kiütésén gúnyolódó némberre irányítottam.
- Stupor!
Wang Blackthorn carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 714
+4
+4
- Reducto!
Wang Blackthorn carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 514

+4
+4

Elegem volt a hangjából.

10 HP******************************************************
- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg
Vissza az elejére Go down
Daniel Cards
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Daniel Cards

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2020. Nov. 14.
17
Hozzászólások száma : 404

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-29, 21:23

Nem utálom Dicket,ezt biztosra tudom.Habár ahogyan engedem,hogy a depulsója betaláljon. Egy kicsit csikorgatom a fogaim ahogyan hátrébb taszít a varázslat,viszont gyorsan összeszedem magamat. 
-6HP

Becsületesen leszel eltemetve. 


Csupán ennyit igérek neki ahogyan ismét pálcát emelek és támadok. 

Támadás Dick ellen MIRAKULUM varázslattal
Stupor. 
Daniel Cards carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 8_13
 
+6 
+4 

Bombarda Maxima
Támadás Dick ellen MIRAKULUM varázslattal 
Daniel Cards carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 6_213
 

+6 
+4 ******************************************************
A szülei nagyházakból származtak, akik megpróbáltak neutrálisak maradni a háborúban, sokat kísérleteztek, és a családi könyvtáraik rengeteg könyvet tartalmaztak, amikben sok sok fajta mágia tanításait őrizték. Használtak sötét, elementáris, szürke és hasonló varázslatokat is. Amikor Daniel 8 éves lett neki is elkezdték tanítani ezeket. Daniel úgy hiszi, hogy az egyensúly a legfontosabb dolog, hogy nem szabad csak egy részt használni, emiatt a hite miatt sokan gúnyolták amikor kicsi volt. Tizenkét évesen felfedezte a különleges tehetségét, ez a tehetség a rúnamágiában és magukban a rúnákban rejlett, és most reméli, hogy bepótolhatja mindazt, amiből gyerekként kimaradt. Daniel titokzatos és komoly, nehezen bízik meg valakiben, de ha valakit sikerül be engednie akkor kedves és megértő, de az ellenségeihez kegyetlen is tud lenni. Nagyon fontos neki az igazságos büntetés kiosztása, rengeteg "maszkot" visel, hogy elrejtse az igazi énjét.
Vissza az elejére Go down
Lara Lestrange
Magica residentus
Magica residentus
Lara Lestrange

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. May. 29.
15
Hozzászólások száma : 235

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D6 + 4
Health point (maximum): 24
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 1. szint Békagyűjtő 1. szint Békagyűjtő
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-29, 23:30

16 hp

A csajnak nem tűnik fel hogy direkt álltam a tűzbe. Halálfaló létére szörnyű megfigyelő.
-Persze, ropogós! Pont mint amilyen a hullád lesz
Nemtudom mi van velem, de nagyon gyengék lettek az átkaim. Az első épp csak súrolta; a második totál mellé ment. 
-Igen felbosszantanak de csak azert mert teljes hülyeségeket hordasz össze.
- Stupor!
Lara Lestrange carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 610
+4
+2
-Everte Statum!
Lara Lestrange carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 610
+4
+2

16 hp
Vissza az elejére Go down
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 29.
31
Hozzászólások száma : 1062

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Térmágia Térmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-30, 17:23

Rosszullétem csillapodni látszik. Olyannyira, hogy teljes mértékben ki tudtam venni a csatateret magam körül és azt is, hogy ki hogyan áll.
Miközben végig pásztáztam az ellenségeket s az állapotaikat döntésre jutottam.
* Ideje tenned is valamit nagyfiú. * biztatom magam miután sikeresen felálltam s nem inogtam meg.
A kipécézte ellenfelem nem más volt mint Daniel ellen harcoló férfi. Innen messziről azért pontosan a korát nem tudtam meghatározni.
Egy gyors hoppoonálással a közelébe "ugrok" hangtalanul.

( Mivel a képességem adta instant sebzést nem tudom másként elképzelni így leírom azt ahogy elképzelem a használatát, s a KM-re bízom, hogy jó lesz e így vagy dobjak majd másikat. )

Érkezésem hangtalan volt s az ellenség se figyelt fel a jelenlétemre szerencsére. Így megpróbálkozok azzal amivel már régóta szórakozok.
- Petrifikus Totalus! - ejtem ki a varázslatot a számon s pálcámmal Dickre célzok.

( Az képességem okán instant sebzés mértéke D9+6= 15. )
( Célpontom Dick! )******************************************************
Előtörténet:
Már igen fiatal korában megmutatkozott a varázs ereje. Az évek alatt az ereje csak nőt. 10 éves korában egy verekedésbe került, amibe megütötték és megverték őt. Ekkor elvesztette a nyugalmát és a közelben lévő fémkukát összelapította és kigyújtotta a kezeit, aminek hála a többiek otthagyták őt. A tűz nem égette meg őt mert tudat alatt irányította azt. Azóta félik és csúfolják őt s így kapta a Salamandra becenevet.
Mint a többi fiatalnál nem képes uralni a varázserejét és ösztönösen használja azt tudat alatt. A szülei ezért döntöttek a Magnetarion mellett, mert a tanári karról jót hallani. Így bíznak benne, hogy a gyerekük képes lesz megzabolázni a varázserejét az iskola tanítása alapján.
Vissza az elejére Go down
Mesélő
Game Master
Game Master
Mesélő


Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 30.
101
Hozzászólások száma : 411

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-30, 18:08

Dick - Daniel és Darma.

 
( Daniel támadásai 18 és 14, Darman istant sebzése 15. Dick 50/17, D6+4 )
 
Dick nem válaszol Daniel megjegyzésére inkább felemeli védekezésre a pálcáját...
( Védekezés Daniel támadásai ellen )
 
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 211
+4
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 311
+4
 ( Dick 50/0 )

 
A protego elég gyengére sikeredet amit a varázslatok egymás után törnek át mint egy hegyes kés a sima papírlapot.
 
( Darman képességhasználata jó, elfogadom. )
 
Mire Darman varázslata célba érne addigra Dick holtan esik össze Daniel varázslatai álltal. 

 
Erina - Lara.

 
( Lara támadásai 12 és 12. Erina 50/9, D6+4 )
 
-Látod látod, íj fiatalon már a hullámra gondolsz. A te korodban én még csak pasizgattam és örültem annak, ha a szüleim elengedtek otthonról sötétedés után. Így több gyűlölet s halál van a kezedben mint az enyémben szépségem. - fűzi szavait Larának.
Majd védekezésre emeli a pálcáját.
- Protego!
( Védekezés Lara támadásai ellen. )
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 211
+4
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 111
+4 
( Erina 50/0 )
 
A protego minta földre ejtett tükör törik darabokra a becsapódó varázslattokat követően. Erina halálsikolya töéti meg az éjszakai eget.
-Lelkem egy újabb halál mocskos kezeden kislány. Jegyezd meg te sem vagy jobb nálunk sőt rosszabb vagy...... - leheli ki  sajnos a lelkét s Larára mutató kezét élettelenül ejti le maga mellé a földre.

Sabrina - Wang.

 
( Wang támadásai 15 és 13. Sabrina  50/18, D6+4 )
 
-Te átkozott szörnyeteg, gyerekbőrbe búkt gyilkos fenevad. Kinek a lelke sötétebb az enyémtől is ilyen fiatalon. - szúrja oda Wangnak majd védekezésre emeli a pálcáját.
- Protego!
( Védekezés Wang támadásai ellen. )
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 410
+4
Mesélő carried out 1 launched of one D6 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 111
+4
( Sabrina 50/3 )
 
A protego mint egy lufi durran ki a becsapódó varázslatok okán. S több méterre hátra repíti Sabrinát aki egy fatörzsnek csapódik és ájultan esik össze annak tövében....
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin
Admin


Csatlakozás dátuma : 2019. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 665

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-30, 18:26

Az utolsó halálfaó eleste után döbbent csend uralkodik el a társaságon, mielőtt kitörne az üdvrivalgás, ami elmarad, miután a csendben egyre erősödő taps hangja hallatszik a tó partja felől, majd egy taláros női alak bontakozik ki a félhomályból.

 - Gratulálok! Sikeresen megvédték magukat. Újra. De milyen áron? Nézzenek körbe. Amerre járnak hullákat hagynak maguk után. Tizenévesen talán már nem is számolják hány lényt, és embert öltek meg. Talán élvezik is a gyilkolást. De ennek vége! 


Eleget tartottam a hátamat maguk miatt. Az arkhánum aurorjainak is elege van a hullák maguk utáni eltakarításából, és őszintén szólva én is elkezdtem aggódni. De be kell vallanom, ez bizony az én hibám. Valamiképpen talán én sugalltam Önöknek, vagy nem adtam kellő eszközt a kezükbe ahhoz, hogy csupán ártalmatlanítsák ha szükséges az ellenfelüket. 


De a dolgoknak változniuk kell. Önök tizenéves diákok. Nem egy kivégző osztag, se a halál angyalai, akik a nagyobb jó érdekében büntetlenül ölhetnek, és minden törvény felett állnak. Természetesen ha az életükre tör valaki, megvédhetik magukat. Ha máshogy nem sikerül, hát elpusztitva az ellenfelet. De senki nem takarít Önök után. 


Ha valaki meghal a kezük által, azt tüntessék el, lehetőség szerint azonnal. Elég volt a mugli utcákon heverő holttestekből. Aki gyilkol az takarít is. Addig pedig vállalja a kockázatot, hogy megtámadják, vagy esetleg nem tud segíteni a többieknek. Tekintsék ezt egyfajta büntetésnek. 


 De a céljuk mostantól az lesz hogy az ellenféleket harcképtelenné tegyék, majd a medáljuk segítségével az auror parancsnokságra küldjék őket. A hullákat ugyanis iszonyat nehéz kihallgatni, ugye megértik? Biztos vagyok benne, hogy kellően kreatívak lesznek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy kihallgatható, de legalábbis gyógyítható állapotban küldjék el az embereket a központba. Óh. És a medál sajnos hullákat nem szállít. Azok a maguk felelőssege ezentúl. 

 Ezzel az igazgatónő újra elindul a tópart felé. Visszanézve, még a következő információt osztja meg veletek.

- Pakoljanak! A hajó 20 perc múlva indul vissza az iskolába. A szünet további részében hazamehetnek, vagy akár a kastélyban is maradhatnak, de a tanévnyitó ünnepségre mindenkit várok. És nem fogadok el kifogásokat. Ja addig feldobják a talpikat, hát szellemalakban, de jelentkezzenek szeptember 1.-jén este 8 órakor a nagyteremben. Pá, drágáim! - köszön el az igazgatónő, majd eltűnik az árnyékban.


( Ezúton köszönöm szépen a Kalandmesternek a segítséget a játék lebonyolításában.  155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 1f618 )

Wang Blackthorn likes this post

Vissza az elejére Go down
Daniel Cards
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Daniel Cards

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2020. Nov. 14.
17
Hozzászólások száma : 404

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-30, 19:13

Nem érzek megkönnyebbülést ahogyan Dick holtan esik össze. Soha nem gyűlöltem őt mint embert. Csupán így sikerült a végkimenetel.Mégis hogyan tudnánk mást csinálni? Nem tudjuk az esetleges fogjokat se vinni sehova.És az Arkhánum és az Igazgatónő is hol van hol nincs. Ahogyan közelebb lépek Dickhez lecsukom a szemeit,és mintha invitációra fálaszolna megjelenik az igazgatónő. 

Csupán ürességet érzek a beszédén,és a holtestek láttán.Legalább annyinak logikusan örülhetek,hogy már meglessznek adva az eszközök arra,hogy simán ártalmatlanítsuk az ellenfeleket ahelyett,hogy örök nyugalomra helyezzük őket.Habár végülis melyik a jobb? Hiszen a bűneik miadt lehet,hogy az Arkhánum így is úgyis halálra vagy életfogytiglanra ítéli őket... De az az ő dolguk.  

Mielőtt felmennék pakolni végignézek a többieken,nagyrészt egyben vagyunk habár Wang már megint sikeresen kisérti a sorsot.Mellé lépek és sebtisztító bájitallal gyorsan ki tisztítom azokat a sebeket amiket látok rajta. 

Ne halj meg rajtunk Wang.És ezekután majd a nyár folyamán meghívlak téged,Helent,és még akárki mást aki szeretne a Cards Manorba.Ezúttal veszély és csata nélkül. 


Miután végzek Wang sebeinek a tisztításával a holtestek mellet és végig megyek.Orchidessis varázslattal mindeggyik testen hagyok egy csokor vörös pókliliomot,Ázsia részein úgy tartják,hogy a virág segíti a holtakat a reinkarnáció felé vezetni. A végére Dick testét hagyom és nála is hagyok egy csokrot. 

Majd remélem a következő életedben jobb lessz a sorsod. 


Kívánom a halottnak és felállok és a ház felé veszem az irányt,hogy összepakoljam azt a pár dolgomat amit eddig kipakoltam.******************************************************
A szülei nagyházakból származtak, akik megpróbáltak neutrálisak maradni a háborúban, sokat kísérleteztek, és a családi könyvtáraik rengeteg könyvet tartalmaztak, amikben sok sok fajta mágia tanításait őrizték. Használtak sötét, elementáris, szürke és hasonló varázslatokat is. Amikor Daniel 8 éves lett neki is elkezdték tanítani ezeket. Daniel úgy hiszi, hogy az egyensúly a legfontosabb dolog, hogy nem szabad csak egy részt használni, emiatt a hite miatt sokan gúnyolták amikor kicsi volt. Tizenkét évesen felfedezte a különleges tehetségét, ez a tehetség a rúnamágiában és magukban a rúnákban rejlett, és most reméli, hogy bepótolhatja mindazt, amiből gyerekként kimaradt. Daniel titokzatos és komoly, nehezen bízik meg valakiben, de ha valakit sikerül be engednie akkor kedves és megértő, de az ellenségeihez kegyetlen is tud lenni. Nagyon fontos neki az igazságos büntetés kiosztása, rengeteg "maszkot" visel, hogy elrejtse az igazi énjét.
Vissza az elejére Go down
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 29.
31
Hozzászólások száma : 1062

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Térmágia Térmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-30, 19:36

Tágra nyílt szemekkel nézem ahogy az ellenfelem holtan esik össze s távozik az élők közül.
- Ezt én tettem? - hagyja el a számat a kérdés de szinte azonnal rájövök, hogy nem.
Az én varázslatom már későn érte el őt s nem is lenne halálos. Bár ki tudja mi tud ölni s mi nem az alap varázslatok közül. Vagy éppen bármely ártalmatlannak tűnő varázslat közül.
Ekkor tapsra leszek figyelmes amely nem mástól érkezik mint a mi hőn szeretett dirinktől.
- Ez meg mégis, hogy kerül ide? - szalad ki a számon.
szerencsére nem válaszol semmit kérdésemre hanem szépen leteremt minket.
Amit lássuk be jól tesz. 
Igaz ki voltam ütve de társaim gyilkos érzései még így is elérnek engem. Ami meglep, mert mi lennénk a jók s több hullát hagyunk magunk mögött mint az állítólagos gonoszok.
Nem sokat tudok Potterékről, de ők legalább ártalmatlanítani próbálták a rájuk törőket s nem megölni.
- Értettem. - válaszolom a parancsra, ami az volt, hogy pakoljunk össze.
* Talán nem kellene vissza jönnöm ezen sok gyilkos közé. * szalad át a gondolat a tudatomon ahogy megindulok a szobám felé.
Igaz jómagam is gyilkos szörnyeteg vagyok, sőt igazán én vagyok csak a szörny s az ami bennem van. De lehet az a szörny vagyok én valójában s ez ami most vagyok csak egy álca egy festmény egy illúzió.
Mai napig ha eszembe jut a vérgőzös ámokfutásom amibe persze senki sem halt bele "csak" súlyosan megsebesültek  mindig rosszul leszek.
Ezek meg az úgy nevezet társaim szinte élvezettel kiállják, hogy dögölj meg, felégetlek...stb S a nagyobb jó nevében cselekszenek.
Kis híján elkap az undor is.
- Talán tényleg le kellene lépnem örökre. - sóhajtok egyet miközben össze szedtem azon kevés ruhámat amit magammal hoztam.
Táskával még az ajtóban vissza nézek a szobára.
- Ez se jött össze Tiával. Valszeg sosem fog. Bár ég s föld vagyunk nem is tudom mit várok. - motyogom magamnak majd becsukom az ajtót s megindulok a "kivonási pont" irányába.******************************************************
Előtörténet:
Már igen fiatal korában megmutatkozott a varázs ereje. Az évek alatt az ereje csak nőt. 10 éves korában egy verekedésbe került, amibe megütötték és megverték őt. Ekkor elvesztette a nyugalmát és a közelben lévő fémkukát összelapította és kigyújtotta a kezeit, aminek hála a többiek otthagyták őt. A tűz nem égette meg őt mert tudat alatt irányította azt. Azóta félik és csúfolják őt s így kapta a Salamandra becenevet.
Mint a többi fiatalnál nem képes uralni a varázserejét és ösztönösen használja azt tudat alatt. A szülei ezért döntöttek a Magnetarion mellett, mert a tanári karról jót hallani. Így bíznak benne, hogy a gyerekük képes lesz megzabolázni a varázserejét az iskola tanítása alapján.
Vissza az elejére Go down
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-30, 19:53

Komor elégtétellel figyelem, ahogy Sabrina összecsuklik. A végére nyoma se volt az önelégült gúnyolódásnak, amivel Lisa ájult teste fölött fogadott. Ahogy a düh utolsó szikrái is távoztak belőlem, görcsösen szorítottam a pálcámat. Majdnem eltört.
A taps hangjára majdnem a hang felé szegezem a pálcám, de még szerencse, hogy csak majdnem, mert Filtro igazgatónő érkezik. Megkaptuk a tanév első kioktatását.
"Köpök én az Arcanumra. Ezt a viperafészket is ők intézték nekünk. Mondjuk ha miattam bezárják a sulit, megint én leszek a rosszfiú"
Lenézve magamra szó szerint vér tapadt a kezeimre, bár nyilvánvalóan a sajátom volt. Danielnek még bólintok egyet esetlenül, aztán a lábaim utat engednek és összecsuklok a földön. Már nem visz az adrenalin és megérzem, hogy milyen állapotba kerültem megint.
- Adjatok öt percet, aztán megyek én is pakolni.
Ahogy ott feküdtem a földön oldalra fordulva pont a halottakat láttam. A helyzet az, hogy magyarázkodhatok Lisával de élveztem, hogy fájdalmat okozhatok nekik.
"Normális ez?"
Anya és apa nem hiszem, hogy megkínoztak bárkit is. Valakivel beszélnem kell erről, de kérdés, hogy kivel? Nem fordulhatok minden panaszommal Tiához. Az apja biztosan tudja hogy kell megbékélni a gyilkos ösztönnel, de ő csak előhúzna valami hazugságot, ami a nagy terveihez pont kell. Lisa? Teljesen kizárt. Az is idegen neki, ahogy szeretek. Miért pont a gyűlöletemet találná normálisnak?
Úgy néztem körbe a kis tisztáson, mintha a fákra lenne írva a megoldás. Akkor akadt meg a szemem Larán, aki az egyik holttest fölött állt.
"Tényleg, ő is pont erre gondolhat." Persze Alric barátnőjeként valószínűleg nem idegenkedik az erőszaktól. De sose éreztem azt, hogy egy gyilkológép lenne. Danielen nem lepődök meg, hasonlóért volt már az ispotályban velem. De Larának új lehet ez az érzés.
"Majd beszélnem kell vele"
Űjra ledobtam a fejem a földre és csak néztem előre. Pont a megkéselt lány holttestét láttam.
- Hé, vele mi legyen? - Emeltem fel a hangomat, hogy mindenki hallja. - Akár halálfaló volt ő is, akár nem, ő figyelmeztetett minket.
"Ha miatta nem ugrik fel Lisa a helyéről, lehet most nem lenne"
- Talán sosem tudjuk meg miért segített, de segített. És ez....hhhh....ez a lényeg.
Sok pihenésre lesz szükségem.
"Meg új ruhákra."******************************************************
- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg
Vissza az elejére Go down
Helen Green
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Helen Green

Rímhányó Mágus
A legjobb locsolóvers közönségszavazat
Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 24.
28
Hozzászólások száma : 1116

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Levegő mágia Levegő mágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-08-31, 08:26

27HP-val kezdem a HSZ-t. 

- Ha tudnád, mennyire örülök annak, hogy sikeresen beviszem a támadásaimat. - válaszolok neki higgadtan Sabrina felé. - Felnőtt boszorka létedre egy diákot nem tudsz legyőzni? Vagy csak ki akarsz fárasztani? 

VÉDEKEZÉS SABRINA ELLEN: 
Helen Green carried out 1 launched of one D9 :
155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 8_13
+2

- Úgy tűnik, mellé ment megint. Jaj micsoda véletlen, hogy megint szerencsém van. - nevetek kárörvendően. De ekkor Wang és Tia is becsatlakozik a Sabrina elleni csatába, és szinte a "túlerőnek" köszönhetően mind kilehelte az utolsó lélegzetét is. Ekkor egy taláros nő jelenik meg, aki ecseteli, hogy tizenéves diák létünkre szinte büntetés nélkül gyilkolunk. *Már aki gyilkol.* Őszintén szólva, nem is bánom azt, hogy az, aki tényleg "feleslegesen" gyilkol, az mindenféle bünti nélkül megúszhatja. Végülis nálunk is ha valaki olyan szinten legyengül, az Ispotályba kerül, mert a medál nem hagy minket meghalni. Valahogy jogosnak érzem a dorgálást, még ha annyira nincs is közöm annyira. Így a harc következtében nem igen esett le, hogy Norina az, lesüzöm a szememet 
- Igazából jogos, amit mondd. Sokszor információkat is kihúzahttunk volna az olyan ellenfelekből, akiket megölt a társaság. De sajns az időt nem tudjuk visszaforgatni sehogyan sem, és jóvá tenni a tetteinket. 
Lassacskán összepakolok a táborhelyünkön, és visszatérek a hajóval. A nyaram további részét otthon töltöm, nyugalomban. 

27HP-val fejeztem a HSZ-t. ******************************************************
Bukarest mellett született, születésének estéjén viharban, és szakadó hóesésben történt, ami emlékeztette a kis városkát egy évszázadokkal ezelőtt született, később igen sokra vivő varázsló születésének.Születésekor fel sem sírt, annál jobban mosolygott, ami kicsit megrémisztette a szüleit, de a boldogságuk gyorsan elfeledtette velük. Rossz kedvében, aki esetleg rossz szándékkal közelít felé, akaratán kívül egy taszító lökést küld ellene, akit kedvel, az illető érzékeli azt.
Vissza az elejére Go down
Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. May. 20.
17
Hozzászólások száma : 1234

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Elmemágia Elmemágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-09-01, 19:29

Lassan véget ér a csata. Az ellenfeleink mind fűbe harapnak. Bár még alig hajnalodik, a félhomályban jól kivehetőek a teületene fekvő testek. 
*Lehetnének a mi testeink is* - jut az eszembe, mégis valahogy úgy érzem, ez csak valamiféle magyarázkodás. Mintha igazolni akarnám még önmagam előtt is, hogy jogunk volt ezt tenni.
Aztán egy éles hangra rezzenek össze, melyet továbbiak követnek. Elég lassan tart összeraknom, hogy ez taps, amit hallok, csak mikor már a gazdája is előkerül a tópart felől a homályból. 
Az igazgatónő karcsú alakja tűnik fel, aki gratulál a teljesítményünkhöz. Hangja csöpög a szarkazmustól. 
Majd szépen lehord bennünket, és én szemlesütve hallgatom a dorgálást, melynek minden szava igaz. 
Vicces. Az egyik tanárom alig várja, hogy megtanuljak vadászni, és gyilkolni, míg a másiktól, ha gyilkolok megvetést kapok. 
De igaza van. Fel sem merült egyikünkben sem, hogy egyáltalán megpróbáljuk kikérdezni ezeket az embereket. Sőt, igazából az eddigi ellenségeink közül egyet sem. 
Butaság, hogy nem volt eszköz a kezünkben. Gondolhattuk volna, hogy utánunk takarít valaki, és aki képes hullákat eltűntetni, a csupán legyengített embereket is összeszedte volna. De mi csak arra tudtunk gondolni, hogy mielőbb likvidáljuk a támadóinkat. Semmivel nem vagyunk könyörületesebbek a halálfalóknál. 
Végülis hálás vagyok az igazgatónőnek, hogy megoldotta, hogy a medálunk képes legyen a legyengített ellenfelünket az auror parancsnokságra teleportálni. Bár, hogy hol is van ez a bizonyos parancsnokság, arra azért kíváncsi lennék.
Végül a parancsnak engedelmeskedve felmegyek a Darmannal közös szobánkhoz, összepakolni. 
Mennyi minden történt azóta, hogy reggel ideértünk, és Darman a karjában tartott. 
A fiú épp kifelé igyekszik a szobából, ahogy odaérek. 
Még elcsípem a motyogását, a kapcsolatunkról. Hát így gondolja? Feladta? 
Szótlanul megállok de ő pont a másik oldalra fordul, és elindul lefelé a lépcsőn. Érzem, ahogy az érzelmek szabadulni próbálnak jól elzárt pajzsaim mögül. Mégis mit vártam? Hogy minden simán megy majd? Sok volt nekem ez a mai nap. Lehúnyom a szemem és zárt szemhéjam mögül egyetlen könnycsepp indul útnak. Ez a könnycsepp, amely portól, kosztól, vértől csatakos arcomon húz egy tiszta csíkot maga mögött az egyetlen amely jelzi a bennem dúló harcot, mely talán ádázabb, mint ami odakinn zaljott néhány perccel ezelőtt. 
Néhány pillanat múlva dühösen törlöm le az áruló könnycseepet, mely már az államig jutott kanyargós útján, majd egy nagyot sóhajva belépek a szobába. 
Összepakolom a cuccaimat, majd megmarkolom a nyakamban lévő aranyláncot, és aktiválom a zsupszkulcsot, mely egyenesen a Prince manorba visz. Muszáj kicsit egyedül maradnom, és megnyugodnom, aztán megkeresem Vladot, és meghalok. Csak azt remélem, hogy ez az egész tévedés volt, és soha többé nem ébredek fel.******************************************************
Anglia egyik legsötétebb aranyvérű családjának utolsó  leszármazottja. Nagyszülei nevelték. Gyerekkora óta Tiát sötét varázslatokra tanították, és brutális büntetéseket kapott.  Nagyapja a halálfalók megmaradt csoportjához tartozott, gyakran vitte Tiát is ebbe a régi társaságba, különösen, amikor rájött, hogy vámpír öröksége miatt gyorsabban regenerálódik a szervezete az átlagosnál. 
Nemrégiben mindkét nagyszülőjét elveszítette, ezzel ő lett a Prince vagyon és birtok egyedüli örököse. Vámpír öröksége egyenlőre csupán kifinomultabb érzékszervi és gyorsabb regenerálódó képességén látszik, de hamarosan választás elé kerül, elfogadja e örökségét? Amíg vámpír képessége egyre jobban fejlődik, a lány varázsolni nem képes, mivel kiszámíthatatlan varázsereje miatt pálcáját elkobozták.
Társaival jól kijön, jó humorú, szereti a csínyeket, de mindig figyel a biztonságra. Szívesen segít bárkinek, aki megkéri rá. Ugyanakkor hajlamos a komorságra.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin
Admin


Csatlakozás dátuma : 2019. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 665

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime2023-09-03, 13:59

155. Nyár a hegyekben - Érkezés
Játékban részt vett karakterek:
 
Wang Blackthorn: 5+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2=59kp
Dragneel Darman: 5+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2=39kp
Tiara Prince: 5+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2=25kp
Lara Lestrange: 5+2+2+2+2+2+2+2+2+2=23kp
Helen Green: 5+2+2+2+2+2+2+2+2=21kp
Lisa Peterson: 5+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2=37kp
Daniel Cards: 5+2+2+2+2+2+2+2+2=21kp
 
Mivel nyári játék volt így házpont nem jár érte!
De mindenki dobhat csokibékát!

Admin likes this post

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 155. Nyár a hegyekben - Érkezés   155. Nyár a hegyekben - Érkezés - Page 3 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
155. Nyár a hegyekben - Érkezés
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» 2. Érkezés a birtokra
» 002. Érkezés a birtokra
» 02. Korai érkezés (reggel)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magnetarion Varázsakadémia :: JÁTÉKTÉR :: Iskolán kívüli helyszínek :: Svájc-
Ugrás: