Magnetarion Varázsakadémia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magnetarion Varázsakadémia....Ahol a varázslat újjászületik....

KezdőlapKezdőlap  Diákjaink  Tanáraink  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Hirdetések!

Szabályváltozás!!!!

Játékok jelölése:

KM-es játék : vörös

Admin játék: sárga

Tanórák: kék

Mini játékok: zöld

Privát játékok: lila

Házpontok
házpontok

Khimeras
0
Auctoritas
0

Favoritus
0

Professzoraink

163. Tiéd a gané...

Go down 
+6
Tiara Prince
Alric Maggot
Lara Lestrange
Wang Blackthorn
Helen Green
Admin
10 posters
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
Admin

Csatlakozás dátuma : 2019. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 665

163. Tiéd a gané... Empty
TémanyitásTárgy: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-13, 17:15

Egy levél landol mindenki ajtaja , ablaka előtt.

“ Kedves Diákok!

Sajnos eljött az ideje a bagoly ház éves kitakarításának.

Nem csupán a baglyok, de a kupik területén is lassan bokáig ér a mocsok.

Kérlek benneteket, menjetek le néhányan, és oldjátok meg ezt a problémát A helyi gondnoknak becsípődött a dereka és semmilyen krém varázslat nem segít rajta csak a pihentetés. “

Ahogy megérkeztek a Bagoly házhoz  az  ajtóban ott hevernek a seprűk, lapátok és egyéb takarítást elősegítő felszerelések. Nem messze egy nagyobb kútféle építményt is találtok. Ez mágikusan összeköttetésben áll Rick farmjával vagy éppen az üvegházzal esetleg egyéb más területtel ahol éppen kellene a tápanyagban gazdag …. anyag. 

Kötelezően használandó varázsigék:
  • Suvickus, vagy ennek megfelelő bájital
  • Immobilus, vagy nyugtató bájital )
Vissza az elejére Go down
Helen Green
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Helen Green

Rímhányó Mágus
A legjobb locsolóvers közönségszavazat
Tojásvadász
A legtöbb húsvéti tojás legyőzőjének

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 24.
28
Hozzászólások száma : 1116

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 6
Health point (maximum): 28
Képesség: : Levegő mágia Levegő mágia
Csokibéka rang: 6. szint Békamániás 6. szint Békamániás
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-13, 17:58

Kellemes idő van, de valamiért már érzem a bőrömön a hideg, őszi érzést, így felöltözök kicsit melegebben, mint ahogy ezelőtt. Kilépek a szobámból, majd egy levél fogad, amit elolvasok. 
- Hah, szóval mehetünk takarítani. Na ez szuper. - mosolyodom el. - Szóval a vén öreg gondnok kifeküdt, minket hagyva a szarba. De szó szerint. Hát akkor nincs más hátra, mint előre, nézzük meg, hogy mekkora kupacokat hagytak. 
Ezzel a kijelentéssel indulok el a Bagolyház felé, ahová belépve érzem, hogy fal fehérré válik az arcom. *Na ez aztán szép, nem is tudtam, hogy ennyi állat ekkora adagokat tud ide tojni. Őszintén szólva nem irigylem a gondnokunkat.* Lássunk is neki, ameddig ide nem érnek a többiek. Víz, rengeteg víz kell ide, így odalépek a kúthoz, amit többször meghúzok, és töltöm meg a közelben lévő kannákat. 
- Egy dologra kíváncsi vagyok, hogy a Kupik mennyire bírják a víz közelségét, vagyis hogy hogyan reagálnak rá. 

Bukarest mellett született, születésének estéjén viharban, és szakadó hóesésben történt, ami emlékeztette a kis városkát egy évszázadokkal ezelőtt született, később igen sokra vivő varázsló születésének.Születésekor fel sem sírt, annál jobban mosolygott, ami kicsit megrémisztette a szüleit, de a boldogságuk gyorsan elfeledtette velük. Rossz kedvében, aki esetleg rossz szándékkal közelít felé, akaratán kívül egy taszító lökést küld ellene, akit kedvel, az illető érzékeli azt.
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász

Csatlakozás dátuma : 2022. Nov. 15.
32
Hozzászólások száma : 616

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D9 + 4
Health point (maximum): 26
Képesség: : Gravitációs mágia Gravitációs mágia
Csokibéka rang: 4. szint Békavadász 4. szint Békavadász
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-13, 19:49

Mint minden diák, aki túl van az első héten, izgatottan vártam a szombat reg...délelőttöt.
De a terveimbe beleszartak. Mégpedig egy rakás bagoly. Meg feltehetően Odin is.
"Hát nem tudom. Szerintem Tia tudna gyógyítani egy becsípődő derekat."
Felöltöztem gané takarító ruhába, és elindultam a bagolyházba, ahol már vártak.
- Jó reggelt, Helen! Biztos ilyen csinosan akarsz guánót vakarni?
Köszöntöttem a lányt, majd érdeklődve néztem a háta mögé, hátha ott rejtegeti a pasiját.
- Légyszi mond, hogy a kedvenc vízmágusunk is jön! Nélküle ez elég fájdalmas lesz.
- Bocs, főnök - károgta egy ismerős hang és körberepült minket. - Az egyik gyöngybagoly talált valami jó helyet az erdőben, ahol le vannak lassulva a pockok, azokra járunk rá. De azóta mindenki....termel.
"Hát erre mit mondjak? Fei chang hao."

- Mondhatnék most bármit, de az sokkal szórakoztatóbb, ha te ismersz meg
Lara Lestrange
Magica residentus
Magica residentus
Lara Lestrange

Tojásvadász

Csatlakozás dátuma : 2022. May. 29.
15
Hozzászólások száma : 235

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D6 + 4
Health point (maximum): 24
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Csokibéka rang: 1. szint Békagyűjtő 1. szint Békagyűjtő
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-13, 21:51

A szombat délelőtti terveim egyből csődöt mondtak, ráadásul egy rohadt levél miatt.
~hogy nekünk kell kitakarítani a bagolyházat?! Hihetetlen hogy egy rohadt elvarázsolt kastélyban vagyunk és nem bírnak helyretenni egy derekat.
Ahelyett hogy tovább szidnám a helyzetet, felfogom a hajamat valamint felveszek egy fekete melegítőszettet. 
Rosszkedvűen indultam el a bagolyházhoz ahol Helent és Wangot találom
-Sziasztok! Mizu? Én kicsit másra számítottam első küldetésként
Közben megtöltöm az egyik vödröt vízzel majd a kezemmel az egyik bagolykalitka felé irányítom a vizet. Nem gyakran használom a vízmágiát szóval igazán meglep hogy ez egyáltalán még megy. De többre nem nagyon számítok magamtól.
-Igen, egyetértek Wang. Tényleg szükség lenne itt Danielre, vagy Tiára, biztos van a csajnak olyan bájitala ami meggyorsítaná a folyamatot..
Alric Maggot
Magica residentus
Magica residentus
Alric Maggot

TÖKKIRÁLY
Advent királya/királynője
A adventi kvíz helyezettjei

Csatlakozás dátuma : 2022. Mar. 17.
32
Hozzászólások száma : 286

Karakterlap
Képesség: : Tűzmágia Tűzmágia
Csokibéka rang: 2. szint Békakutató 2. szint Békakutató
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-13, 23:19

Kicsit kórikásan ébred, amikor valaki kopogtat az ajtaján. Esetlenül kikászálódik az ágyából, hogy aztán az ajtó előtt kézbe vegye azt a levelet, minek tartalmát a háta közepére sem kívánja. A bagolytrágya és a bagolyköpetek rendkívüli szagot tudnak árasztani. A foszfor, ami a madarak produktumában van, ráadásul tönkreteszi a környezetüket is.
Kelletlenül felöltözik, majd leslattyog a bagolyházhoz. 
A levél nem túlzott. Valóban úgy néz ki a helyzet, mintha egy éve nem takarítottak volna itt.
- Mégis mit csinált idáig az a kripli?
Teszi fel a kérdést, a jelenlévő társaiknak, akik feltételezhetően épp hasonlókat gondolhatnak magukban.
Közben megcéloz egy kupac anyagot és egy jólirányzott lövéssel kilövi a tisztító bűbájt.
-Suvickus

Utálta az embereket. Gyermekként semmi olyan élménye nem volt, amit a kortársai átéltek. A szeretetteljes környezetet, a béke fogalmát. Amikor a halál ott liheg a nyakában egy bűnöző képében, vagy amikor csalókat kell lebuktatni, vagy épp amikor egy horgon tekergő kukac szerepét játssza egy pecabot végén. A neve is gyalázza, amit egyben utál és imád. Maggot… Kukac. Ezt a mentora ajándékozta neki a hatodik születésnapján. Kedves…
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-14, 08:27

Ahogy vágyakozunk Daniel hidromágiája után befut az emberrabló is.
- Jó reggelt, Lara! Látom te se kaki lapátoláshoz öltöztél.
Mondom a lánynak, aki mondjuk melegítőt vett fel, ami teljesen oké, de ebben is csinos volt.
"A csúnya magnetarionos lány olyan mint a sárga holló. Nincs. Igazából Még McGalagony professzor meg FIltro igazgatónő is olyan, hogy hűha. Tényleg, vajon meddig van szabadságon az izgatónő? Lehet elrabolta az arcanum és őt kiszabadítani lesz a következő küldetés."
Mielőtt elképzelhettem volna, hogy felrobbantjuk a falhoz láncolt Norina Filtro cellájának ajtaját, Alric jelent meg egy költői kérdéssel üdvözölve minket.
- Szevasz, Alric! Jogos kérdés, de visszadobok egy másikat: Egy böhömnagy mágikus kastélynak mi a nemiszervért egy öreg mugli a gondnoka? Olvastam, hogy a Roxfort is szeretett kvibliket alkalmazni erre a célra, de nekik ez oltári szívás.
Mivel már mindenki megkezdte a takarítást, beszálltam én is. Jó lett volna csak simán gravitációs mágiával megfogni és kidobni az összes ganét, de az meghaladta a képességeimet. Szerencsére több takarító varázslatot is ismertem,
- Suvickus! Tergeo! Suvickus!
Próbáltam elképzelni, hogy szól a zene és annak a ritmusára ugráltam körbe és lődöztem a bűbájokat.
Odin persze ott repkedett végig a fejem fölött, hogy bosszantson.
- Ott azt kihagytad! Bénán célzol! Filgyelj már oda! Így sose végzünk! Na, az a rész már egész tiszta. Szerintem megyek és oda tojok.

Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász

Csatlakozás dátuma : 2019. May. 20.
17
Hozzászólások száma : 1234

Karakterlap
Képesség: : Elmemágia Elmemágia
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-14, 18:04

Kissé késve érek a bagolyházhoz, így a többiek már javában takarítanak. 
Innen is - onnan is repkednek a suvickusok. 
- Állj! Álljatok meg! - kiáltom a lelkesen pucoló diákseregnek. 
Nem eltűntetni kell a ganét, hanem összeszedni. Rick, Chris, és Jörd is ezt használja egyes növények trágyázására, és a növényházban is vannak olyan növények, amelyek kifejezetten ezt a savas talajt kedvelik. 
Azért van itt ez a mágikus kút. Oda kellene belevarázsolnunk ezt a sok ürüléket. A kút valamilyen varázslattal van ellátva, így minden helyről tudnak belőle venni, ahol szükség van rá. 
Szóval először a nagyját bele kellene tenni a kútba, aztán felsikkálni kicsit a területet. 

- Azzal pálcámat egy nagy halom trágya felé irányítom. 
- Vingardium Leviosa! - mondom a lebegtető bűbájt, majd az ablakon keresztül a kút fölé irányítom a kupacot, és lazán beleejtem.

Anglia egyik legsötétebb aranyvérű családjának utolsó  leszármazottja. Nagyszülei nevelték. Gyerekkora óta Tiát sötét varázslatokra tanították, és brutális büntetéseket kapott.  Nagyapja a halálfalók megmaradt csoportjához tartozott, gyakran vitte Tiát is ebbe a régi társaságba, különösen, amikor rájött, hogy vámpír öröksége miatt gyorsabban regenerálódik a szervezete az átlagosnál. 
Nemrégiben mindkét nagyszülőjét elveszítette, ezzel ő lett a Prince vagyon és birtok egyedüli örököse. Vámpír öröksége egyenlőre csupán kifinomultabb érzékszervi és gyorsabb regenerálódó képességén látszik, de hamarosan választás elé kerül, elfogadja e örökségét? Amíg vámpír képessége egyre jobban fejlődik, a lány varázsolni nem képes, mivel kiszámíthatatlan varázsereje miatt pálcáját elkobozták.
Társaival jól kijön, jó humorú, szereti a csínyeket, de mindig figyel a biztonságra. Szívesen segít bárkinek, aki megkéri rá. Ugyanakkor hajlamos a komorságra.
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász

Csatlakozás dátuma : 2019. Jun. 29.
31
Hozzászólások száma : 1062

Karakterlap
Képesség: : Térmágia Térmágia
Csokibéka rang: 5. szint Békahajhász 5. szint Békahajhász
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-14, 18:29

A reggeli kelést követen levél üzenet érkezik számomra. A meló adott, s miközben öltözök azon gondolkozok, hogy kaja előtt vagy után kellene ezt megcsinálni. 
Nem tudom, hogy közbe dobom ki a taccsot ha eszek vagy utána nem tudok kajára gondolni...
Végül arra döntök, hogy majd utána eszek vagy nem.
Késve érkezek a Bagoly házhoz. S éppen egy nagy adag kaka repül el mellettem.
- Ki a fene dobálózik sz@rral? - kiáltom el magam. 
- Ha én voltam a célpontja, szarul célzott ha meg nem célozzon jobban mert majdnem eltalált! - mérgelődök.
- Na szépen össze gyűltünk. - jelentem ki ahogy végig nézek a munkás társaságon.
- Akkor a kakit bele kell lebegtetni a kútba s onnan elkerül vagy jut oda ahova kell. - gondolkodom ahogy nézem a kutat s annak belsejét.
Belenézve, nem tűnik elvarázsolnak, csak mocskos mélynek mert pár méter után csak sötétséget látok. Még vizet sem vagy bármit.
Megfordul a fejembe, hogy igazából nincs is ez kiásva csak a kövek vannak feltéve itt kút alakzatba.
Ahogy vizsgálódok s gondolkozok egy csapat bagoly s madárrajt pillantok meg  a távolban. A hangjuk hívja fel a figyelmem s mocskos rossz érzésem keletkezik ahogy őket nézem.
- Skacok... Asszem baj van. - futok vissza a többiekhez.
- Vendégeink jönnek! - jelentem ki s keresem a megoldást mert ezek tuti itt fognak könnyíteni magukon hiszen hol máshol tennék azt.

Előtörténet:
Már igen fiatal korában megmutatkozott a varázs ereje. Az évek alatt az ereje csak nőt. 10 éves korában egy verekedésbe került, amibe megütötték és megverték őt. Ekkor elvesztette a nyugalmát és a közelben lévő fémkukát összelapította és kigyújtotta a kezeit, aminek hála a többiek otthagyták őt. A tűz nem égette meg őt mert tudat alatt irányította azt. Azóta félik és csúfolják őt s így kapta a Salamandra becenevet.
Mint a többi fiatalnál nem képes uralni a varázserejét és ösztönösen használja azt tudat alatt. A szülei ezért döntöttek a Magnetarion mellett, mert a tanári karról jót hallani. Így bíznak benne, hogy a gyerekük képes lesz megzabolázni a varázserejét az iskola tanítása alapján.

A hozzászólást Dragneel Darman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-09-14, 18:31-kor.
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-14, 18:29

Odin olyan hangot hallatott, mint akinek a torkán akadt egy bicska. Láthatóan nem örült Tia megérkezésének.
- Pedig olyan jó volt nézni a komédiát. Kár volt elrontani. Hess inkább az erdőbe a fosató pockokhoz, ezek meg hadd bénázzanak.
"Ha esetleg olvasnád a fejemet, az erdőben van egy terület, ahol sok a lelassult rágcsáló. Azokat ették Odin me a baglyok. Elvileg azóta megy a hasuk. Mellesleg hogy tudsz ilyen szép lenni szarlapátolás közben?"
Eszembe jutott, hogy lövök egy átkot a kárörvendő halálmadárra, de inkább a kulát vettem célba.
- Wingardium Leviosa
(Dobok egy luckyt a cucc megfelelő helyre lebegtetésére. Az adminra bízom, hogy sok kakit tudok-e megemelni, és hogy sikerül-e pontosan célozni a leejtésével.)

Wang Blackthorn carried out 1 launched of one Lucky :
7

Eközben Darman is befut.
"Végre valaki, akitől nem csöppen el a nyálam. Báááár......"
Viszont viccek ide vagy oda, rossz hírekkel gazdagítja az akciót.
- Ó a francba! Álljunk szorosan egymás mellé! Protego!

Alric Maggot
Magica residentus
Magica residentus
Alric Maggot

TÖKKIRÁLY

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-14, 21:07

Wang riposztja kaján vigyort csal az arcára. -Valószínűleg a varázslók zöme nem vállalja, hogy olyan fülig szaros legyen mint mi. Reklamáluk meg. Legközelebb küldjenek strapabíróbb kviblit.
Ahogy Tia átlebegteti a határ guanót, kis híján Darman képébe vágódik.
Öregem jobb ha vigyázol! Nem szarral gurigázunk...ja de... Ereszt meg egy további sziporkát, majd elkomolyodik Darman figyelmeztetésére Maga felé irányítja a pálcáját és elkiáltja magát.
-Leperex. 
Majd odébb lendíti és még arra van ideje, hogy odébb ugorjon az első áldás elől.
-Ez így izgalmas lesz. Szerintem árjuk meg, amíg kiszarják magukat és akkor álljunk neki. Máskülönben szélmalom harcot vívunk.

Utálta az embereket. Gyermekként semmi olyan élménye nem volt, amit a kortársai átéltek. A szeretetteljes környezetet, a béke fogalmát. Amikor a halál ott liheg a nyakában egy bűnöző képében, vagy amikor csalókat kell lebuktatni, vagy épp amikor egy horgon tekergő kukac szerepét játssza egy pecabot végén. A neve is gyalázza, amit egyben utál és imád. Maggot… Kukac. Ezt a mentora ajándékozta neki a hatodik születésnapján. Kedves…
Daniel Cards
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Daniel Cards

Tojásvadász

Csatlakozás dátuma : 2020. Nov. 14.
17
Hozzászólások száma : 404

Karakterlap
Képesség: : Vízmágia Vízmágia
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-15, 06:07

Korán és álmosan ébredek.Kicsit től sokáig maradtam fent tegnap este a vízmágiám miadt tehát az alvásom bánta. Gyorsan megyek végig a rutinomon és ahogyan kilépek az ajtón kapom is a levelet. Amit gyorsan felnyitok és elolvasok. 

Noss ez aztán szar helyzet.Szó szerint. 

Törődöm bele a dologba és egy sóhajjal veszem az irányt a bagoly házba.Egy pár mondat részletet elkapok ami úgy hangzik mint "Daniel" mielőtt Azt a látványt is elkapom,hogy Darman majdnem kap ganét a fejébe. A bagolyházra nézve még egy sóhajt veszek és  buborékfej bűbájt használok magamon,hogy ne érezzem a szagot,meg azért is,hogy megvédjem a fejem a hirtelen bagoly támadástól. 

Leperex 

Vnom végig magamon a pálcámat és követem Alric példáját.Menedékért pedig be perdülök egy vastagabb oszlop mögé. 

Ez aztán már fogadtatás mit ne mondjak!Meg szépen mondva is szar helyzet! Mondanám,hogy nyugtatózzuk le őket de az itt lehet nem jó megoldás. És a baglyok elég mágikusak egy Immobilushoz? Egy próbát megér. 

Mondom és fordulok ki egy pár pillanatra,hogy be próbálkozzak a varázslattal,hátha segít a helyzetünkön. 

Immobilus! 
(Dobok,hogy ér-e valamit a varázslat) 
Daniel Cards carried out 1 launched of one Lucky :
7

Majd azonnal vissza is fordulok ugyanazon lendülettel az oszlop mögé.

A szülei nagyházakból származtak, akik megpróbáltak neutrálisak maradni a háborúban, sokat kísérleteztek, és a családi könyvtáraik rengeteg könyvet tartalmaztak, amikben sok sok fajta mágia tanításait őrizték. Használtak sötét, elementáris, szürke és hasonló varázslatokat is. Amikor Daniel 8 éves lett neki is elkezdték tanítani ezeket. Daniel úgy hiszi, hogy az egyensúly a legfontosabb dolog, hogy nem szabad csak egy részt használni, emiatt a hite miatt sokan gúnyolták amikor kicsi volt. Tizenkét évesen felfedezte a különleges tehetségét, ez a tehetség a rúnamágiában és magukban a rúnákban rejlett, és most reméli, hogy bepótolhatja mindazt, amiből gyerekként kimaradt. Daniel titokzatos és komoly, nehezen bízik meg valakiben, de ha valakit sikerül be engednie akkor kedves és megértő, de az ellenségeihez kegyetlen is tud lenni. Nagyon fontos neki az igazságos büntetés kiosztása, rengeteg "maszkot" visel, hogy elrejtse az igazi énjét.
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-15, 08:36

Befut Daniel is végre, de egyelőre nem akarja vizeléssel megsegíteni a mi szarozásunkat. Helyette a baglyokat állítja meg drasztikus, de hozzá képest szokatlanul vértelen módon.
- Hát ez is egy módja, hogy ne szarhassanak bele a munkánkba - nézek fel. - Amúgy jó reggelt, Daniel. Már vártunk.
Kihasználva az alkalmat, újra nekiesek a gané tömegnek.
- Wingaridum Leviosa!
De nem történik semmi. A kaki a helyén marad.
- Wingardium Leviosa!
Még mindig nem akar kiemelkedni, csak cuppog.
- Ahj pedig jól ejtem ki. Ugye, srácok? LeviOsa nem pedig LevioSA. De akkor mi a baj?
Még egyet próbálkozok, de csak nem akar felemelkedni.
- Ez úgy odaragadt, hogy ez így nem tépi le. Akkor drasztikusabb eszközök kellenek. Diffindo! Reducto! Diffindo!
Körbelőttem a bagolyház padlóját, hogy a kakicement mozgatható adagokban leváljon, mert tényleg nagyon oda volt gyógyulva.
"Szerintem itt egész nyáron nem takarítottak. Csoda, hogy hajlandóak még ide járni vécézni."

Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász

17

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-15, 19:16

Kicsit megkönnyebbülök, amikor látom, a többiek hallgatnak rám, és a suvickolást helyett gyűjteni kezdik a trágyát. 
De az érzés nem tart sokáig. A következő adag trágya, amit már kilépve az ajtón, a kút felé irányítok, kis híján Darmant találja el. 
- Bocsi! Most mondhattad volna, hogy lapátolom rád a szart. - nevetek felé, de amikor figyelmeztet bennünket a mutatott irányba fordulok. 
- Oh, shit! - kiáltom, ahogy elsötétül az ég felettem a bagolyrajtól. - Vigyázat! Légibombázás várható nyugatról! - folytatom a kiáltozást, majd gyáván inkább a másik oldalon lévő kút felé lépek, reménykedve, hogy a baglyok kibírják pottyantás nélkül a megszokott ürítőhelyükig a bagolyházban.

Anglia egyik legsötétebb aranyvérű családjának utolsó  leszármazottja. Nagyszülei nevelték. Gyerekkora óta Tiát sötét varázslatokra tanították, és brutális büntetéseket kapott.  Nagyapja a halálfalók megmaradt csoportjához tartozott, gyakran vitte Tiát is ebbe a régi társaságba, különösen, amikor rájött, hogy vámpír öröksége miatt gyorsabban regenerálódik a szervezete az átlagosnál. 
Nemrégiben mindkét nagyszülőjét elveszítette, ezzel ő lett a Prince vagyon és birtok egyedüli örököse. Vámpír öröksége egyenlőre csupán kifinomultabb érzékszervi és gyorsabb regenerálódó képességén látszik, de hamarosan választás elé kerül, elfogadja e örökségét? Amíg vámpír képessége egyre jobban fejlődik, a lány varázsolni nem képes, mivel kiszámíthatatlan varázsereje miatt pálcáját elkobozták.
Társaival jól kijön, jó humorú, szereti a csínyeket, de mindig figyel a biztonságra. Szívesen segít bárkinek, aki megkéri rá. Ugyanakkor hajlamos a komorságra.
Helen Green
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Helen Green

Rímhányó Mágus
Tojásvadász

28

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-15, 19:59

Már kezdtem kissé egyedül érezni magamat, amikor meghallom mögöttem Wang hangját. 
- Ehhez a munkához nem lehet elég jól felöltözni. - nevetem el magamat, miközben a fiúra nézek, és végignézem a ruházatát. - De látom te se vitted túlzásba. 
A diskurálásunk után Lara is megjelent, aki elég hamar a kezébe veszi a vödröt, és indul meg a bagoly kalitka felé. *Ez így sokáig fog tartani. Remélem nem fognak annyira megzavarodni a baglyok és a Kupik, mert akkor tuti nagy káosz lesz.* Gondolom, és kissé aggódva nézek körbe. Gúnyos mosolyra húzom a számat, amikor meglátom Alricot, bólintok felé egyet. *Kíváncsi leszek, hogy meddig húzza, és kapja el az ideg és csinál mindenből itt sült húst.* 
Az újabb gondolatomból Tia ugraszt ki, aki mondja, hogy Chris, Jörd és Rick ezt az ürüléket összeszedik és használják fel. 
- Felhasználják? - kérdezem kissé hüledezve. - Mégis mire? 
Nagy örömömre Daniel is megérkezik, egy mosolyt eresztek meg felé, majd figyelem, ahogy a többiek elkezdenek takarítani, majd Tia felkiált a légitámadás miatt. 
- Ajaj. Fussatok bolondok! - kiáltom el magamat. 

(Dobok egy lucky kockával, hogy eltalált vagy sem az egyik légibomba. Az adminra bízom a döntés jogát.
Helen Green carried out 1 launched of one Lucky :
6
)

A kiáltásom után valahogy felüti a szememet az, hogy az egyik Kupi kezd kissé zabolás lenni. 
- Úgy tűnik, az az egy nagyon nem bír magával. Immobilus! - kiáltom, miközben a Kupi felé irányítom a pálcámat.

Bukarest mellett született, születésének estéjén viharban, és szakadó hóesésben történt, ami emlékeztette a kis városkát egy évszázadokkal ezelőtt született, később igen sokra vivő varázsló születésének.Születésekor fel sem sírt, annál jobban mosolygott, ami kicsit megrémisztette a szüleit, de a boldogságuk gyorsan elfeledtette velük. Rossz kedvében, aki esetleg rossz szándékkal közelít felé, akaratán kívül egy taszító lökést küld ellene, akit kedvel, az illető érzékeli azt.
Admin
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-16, 10:55

Darman kijelentését követően nem telik bele sok idő mire megérkezik teli hassal rendelkező könnyíteni igencsak akaró csapat madárraj.
A rajban nem csak baglyok vannak, hanem varjak, hollók, sólymok. mintha  környék összes madara ide járna könnyíteni.
Ami a jelenlegi ganéméretet tekintve nagyon valószínű.
Wang kaki reptetését nem túl nagy siker koronázza, mert pont a kút előtt ér földet s nem benne... Így a fiúnak vagy valakinek azt is fel kell takarítania.
Időközben a raj megérkezik s zuhanó repülésbe kezdve megkezdi a súlycsökkentést...
Daniel Immobilus varázslata egyik madarat se találja el. A fiú gyors célzás nélküli lövése a madarak közt húz el s csapódik neki a födém egyik gerendájának.
Ahogy Helen szalad a fedezéke felé pont a vállán éri az egyik ilyen zuhanó "nehéz" bomba. Sajnos a lány nem járt szerencsével mert hatalmas csattanással a fél vállát elfedi a gané...
Sajnálatos mód Helen igazán szerencsétlen napra ébredt. Rohanás közben éppen rálépet a földön fekvő játék csontra.
Ezt nem vehette észre hiszen az is elég sok "színezek" kapott így alig lehet megkülönböztetni a földet betemető anyagtól.
Ennek okán pillanatokkal később egy igencsak mérges Kupival találja szembe magát...
Admin carried out 1 launched of one Lucky :
10
A futás közben leadott lövés éppen a Kupi mellett csapódik a földnek.
Ezzel tovább ingerelve az amúgy is tollát felborzoló jószágot...
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász

31

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-17, 08:22

Szerencsére a többiek is észrevették amire felhívtam a figyelmüket. 
A Leperex varázslatot használta magát Alric és Daniel aki időközben befutott.
* Ez nem rossz gondolat. * motyogom a fejemben s gyors magamra is varázsolok egy ilyet.
- Leperex! - mutatok a pálcám hegyével magamra és húzom lefelé azt varázslás közben.
Mire végeztem a varázslattal addigra megérkezett a madárraj is.
Daniel próbál közéjük lőni hátha ezzel sikerül néhányat ártalmatlanítani.
- Nem rossz ötlet, de sokan vannak, hogy érdembe hasson. - szólok oda a fiúnak.
- Tudom, hogy területre ható ez a varázslat de ez a terület túl nagy hozzá sztem. Össze kellene terelni őket egy nagyobb csomóba. - vetem fel az ötletemet. 
- Vagy a másik gondolatom, hogy hadd kakilják ki magukat. Azt csak eltűnnek vagy legalább lenyugodnak! - fejtem ki a másik gondolatomat.
Wangon látom, hogy próbálkozik egy kupac felemelésével ami nem jön össze. S ezt követően körbe lövi azt.
Nem tudom rászóljak e vagy sem. De így kb. tönkre teszi a padlót.
* Vajon direkt tesz tönkre mindig mindent? * fut át rajtam a gondlat fénysebességgel.
Végül csak nem bírom s odaszólok neki.
- Remélem azt rendbe is rakod azután! Mert ha nem tuti azért kapunk legközelebb. - teszem hozzá magyarázatképpen.
Bár ismerve magam ha ő nem akkor én lőttem volna rá egy Reparot.
* Mégis, hogy a fenébe kellene ezeket a szemét szaró dögöket össze terelni egy kupacba??? * kezdem el törni az agyamat az egyik sarokba megbújva.
Szerencse a kakák többnyire ind a nagyobb kupacra zuhannak egy párat kiéve ami mintha random módon össze vissza. Ahova esik ott puffan címszóval.
Ahogy nézem a becsapódásokat feltűnik nekem Helen. A lány már magán visel egy találatot.
- Helent eltalálták!!!! - kiáltom.
- Orvos, Medic, Szanitéc!!!! - kiállítom a szavakat amiket egy mugli háborús filmből szedtem. Amit még a nyáron láttam egy nem alvós éjszakán.
Közben nevetek mint akit bekentek nevetgéllel.
De mintha csak fejszével vágták volna félbe nevetésem úgy hal el.
Észre veszem a támadni készülő Kupit.
* Bakker ezek képesek neki menni az embernek? Vajon ha felrúgom ugat vagy csiripelni? * gondolom magamban
De a választ nem várom meg inkább pálcával rámutatok és rálövök egy átkot.
Immobilus.
Dragneel Darman carried out 1 launched of one Lucky :
9

Előtörténet:
Már igen fiatal korában megmutatkozott a varázs ereje. Az évek alatt az ereje csak nőt. 10 éves korában egy verekedésbe került, amibe megütötték és megverték őt. Ekkor elvesztette a nyugalmát és a közelben lévő fémkukát összelapította és kigyújtotta a kezeit, aminek hála a többiek otthagyták őt. A tűz nem égette meg őt mert tudat alatt irányította azt. Azóta félik és csúfolják őt s így kapta a Salamandra becenevet.
Mint a többi fiatalnál nem képes uralni a varázserejét és ösztönösen használja azt tudat alatt. A szülei ezért döntöttek a Magnetarion mellett, mert a tanári karról jót hallani. Így bíznak benne, hogy a gyerekük képes lesz megzabolázni a varázserejét az iskola tanítása alapján.
Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász

17

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-17, 08:35

Biztonságos távolságból figyelem a kialakult káoszt. A magam részéről bár úgy tűnik semmit nem teszek, éppen az elmémben kutatok valami megoldás iránt. Olvastam valamit erről, emlékszem. 
- Igen! Tudom már! 
A bagolyházakban szinte mindenhol van egy kis síp elrejtve. Bármi gond van ezzel tudják lenyugodni, és a költőhelyükre behívni a baglyokat. Itt is kell lennie valahol egy ilyennek. 
Nagyon nem is lehet eldugva. Talán az ajtó közelében valami résben lehet. 

Megpróbálok minél gyorsabban átjutni a támadási zónán. Szinte röpülök az ajtóhoz, és remélem útközben nem ütök el senkit. 

Közben elkiáltom magam. 

- Keressetek egy kis sípot! A behívósípnak itt kell lennie valahol. Az lenyugtatja őket és beülnek a fészkeikbe. 
- Keressetek egy sípot!

Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-17, 11:53

Csak forgattam a szemem Darmanom.
"Nem, csezdmeg, ott hagyom a földön. Sőt még oda is kulázok mellé. Szar kedvem van amúgy is, ő meg tetézi."
Próbáltam a legcsábosabban eltáncolni a záporozó kakicseppektől, de inkább nevetséges lett a vége.
A szenvedéseimnek Tia vetett véget, akinek eszébe jutott valami. De ez valakinek hamarabb is az eszébe juthatott volna. "Úúúú vészmadár, ezért még számolunk."
- Odin, a fene vigye el! Erről miért nem szóltál?
- Mert vicces!
- A varjú paprikás a vicces! Invito síp!
Nagyon reméltem, hogy ez most sikerül. Nem akartam könyéik guanoban túrni, és a többieket is megkíméltem volna tőle.
4

Alric Maggot
Magica residentus
Magica residentus
Alric Maggot

TÖKKIRÁLY

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-17, 21:08

Az események nem várt fordulata, teljesen más mederbe tereli a dolgokat. Szélmalomharcot vívnak, míg ezek a dögök bőszen guanós szőnyegbombázást hajtanak végre, vagy épp csőrüket csattogtatva az őket ingerlőkre támadnak, így dolgozni sem lehet. Higgadtan odébbáll egy potyadék elől, majd az épülettől ajtójába állva ahonnan biztos nem érheti fentről támadás,figyeli a benti eseményeket. A látottakból ítélve nemigazán sikerül lenyugtatni a madarakat.
Darman megjegyzésére tapsolni kezd. 
-Na végre pajtás az első épkézláb gondolat! Gyere ide! Megvárjuk míg elül a vihar aztán befejezzük a munkát.
Nem sokkal ezt követően Tia is egy jó ötletet virít. Ezt követően kezd el figyelni, majd észre is veszi a sípot az ajtó melletti szögre akasztva Sajnos Wang bűbája már cselekedett így a dicsőség valószínűleg az öve lesz. -Hajrá te flótás fújd el a nótájukat és mentsd meg a hazát! Kiáltja oda neki, Majd karbafont kézzel tovább figyeli az eseményeket, ügyelve, hogyha kell be tudjon segíteni.

Admin
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-18, 19:01

Darmannak sem sikerült megfékeznie a Helenre támadó Kupit. Így az neki rugaszkodik és fellöki a lányt.
( Helen dobjon védekezésre. Ha a dobás értéke 9 fölötti akkor a Kupi fellöki őt s beleesik a kakiba. Ha 9 vagy az alatti akkor megimbolyog de nem borul fel. )
Miután neki ugrott a lánynak, felkapja a játékát s elszalad vele mint aki megvédte a haza kincsét és mosta jól megérdemelt pihit akarja élvezni.
Wang Invitoja működik, de nem pont úgy ahogy szerette volna a fiú.
( Az alacsony dobási szám miatt. )
Így nem csak egy síp hanem egyszerre legalább másfél tucat síp röppen be s csapódik a fiúnak ezzel a sok sok darab közt elveszítve azt amelyik nektek ebben az adott pillanatban kellene.

Wang Blackthorn likes this post

Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-18, 19:41

Megkönnyebbülten fordulok a suhogás irányába, de rögtön rájövök, hogy valami nem oké.
"Az az egy síp kicsit túl sokat suhan"
Aztán meglátom a valóság síp hadsereget, ami felém repül.
- Óh a büdös francba! Protego!
Igyekezte amennyire lehet felfogni a támadást, majd a sípokra vetettem magam.
- Oké, mindenki kezdjen el fújni ezekbe a vackokba! Valamelyik csaktán a jó lesz. Csak idő kérdése. De nem kellene sokat elvesztegetnünk.
Fel is markoltam pár sípot reménykedve, hogy nem nyúltam mellé.

(Dobok Luckyt rá, hátha)
19

Lisa Peterson
Magica discipulus
Magica discipulus
Lisa Peterson

21
Hozzászólások száma : 77

Karakterlap
Támadás/védekezés alapérték: D6 + 2
Health point (maximum): 22
Képesség: : Animágia Animágia
Csokibéka rang: 0. szint Békalencse 0. szint Békalencse
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-19, 13:57

Az első hét után kifejezetten fáradtan ébredtem. A szokásos reggeli rutinom közben eldöntöttem, hogy ma ki se mozdulok a szobámból, egésznap pihenni fogok. Tetszett az elképzelés, de sajnos hamar lehervadt az ebből a tervből fakadó mosoly az arcomról. Fasza, mehetek szart vakarni. Érkezett egy másik levél is, anyától, amit későbbre tartogattam, mi lehet fontosabb most a szarvakargatásnál? címszóval. Határozottan nem vállalható szerelásben érkeztem a bagolyházba ahol a többiek keserves munkakedve fogadott.
-Sziasztok-Köszöntem a kis csapatnak, majd lapátot ragadva, hatalmasakat ásítva fogtam neki a munkának.
Elvégre minél hamarabb kész vagyunk, annál hamarabb mehetek vissza a puha ágyamba forró csokit iszogatni és olvasni
Dragneel Darman
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Dragneel Darman

Tojásvadász

31

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-19, 17:26

- A fenébe, neeeeeee.... - kiáltom ahogy a lövedékem mellé ment és a kis lény neki ugrott Helennek.
De nincs időm segíteni neki. Sajnos Wang varázslata nem úgy sült el ahogy szerette volna. Ennek okán több tucat sípot kapott a nyakába.
Ahogy repülnek a nem kívánatos darabok is jó pár elől el kell hajolnom. Ez az oka annak, hogy a szőke háztársamat magára kellett hagynom.
- Legközelebb ésszel, hallod! - kiálltok oda Wangnak.
Nem is tudom rá vagyok  mérges vagy az egész csatatérré alakult helyzet miatt amibe most ő még bele is "sípolt".
- Megvan az amelyik kell? Vagy menjek segíteni? - kérdezem miközben gyors elrejtőzök a lépcsősor alá.
Ekkor érkezik meg Lisa s áll neki lapátolni.
Szerencse, hogy a lépcső alatt álltam s bújtam meg.
Mert számat nyitott állapotba tartva néztem a lányt. 
* Ez komolyan nem veszi észre ezt a háborús helyzetet? * gondolkozok miközben bámulok s nézek.
Majd leesik, hogy mindjárt kapok egyet a számba valamelyik kedves szárnyastól. Így gyors becsuktam azt.
- Keres menedéket ha kedves a ruhád, hajad, vagy bőröd élete! - kiáltom a lánynak.
- A lapáttal sokra nem fogsz menni, ide varázserő kell majd! - teszem hozzá.
S közbe mérgesen nézek Wangra, aki még mindig nem fújt bele a sípba.
* Ez a balga végig próbálja mindet? Vagy amelyik a miénk azt elvesztette? *

Előtörténet:
HGurte.02

Csatlakozás dátuma : 2023. Sep. 19.
18
Hozzászólások száma : 1

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-19, 18:28

A nap szinte kiégette a retinámat, ahogy lassacskán nyitogatom pilláimat a kopogásra, ami álmaimból felráz. Vagyis akar, hisz egyáltalán nem kelek ki a pihe-puha ágyamból, még egy minimum öt percig. Végre ráveszem magam, hogy a szőnyegemre rálépve elbattyogjak a szobám fa ajtójáig, mi előtt egy levél vár. Kibontva elolvasom, hogy bizony ma sem lesz egy pihentető és semmiféleképpen sem tiszta napom. Felöltözők egy kényelmes ruhába, amit máshova úgy sem hordok és lesétálok a bagolyházhoz. Mielőtt nekiállok a munkának köszönök és cseverészek egy aprót a munkától máris kimerült barátaimmal.
-Ejha... Ez sem volt egy egyszerű munka. - sóhajtok fel mikor végzünk az ól takarításával.
Lisa Peterson
Magica discipulus
Magica discipulus
Lisa Peterson

21

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-20, 10:12

Ahogy lapátolgattam, egyszercsak valami a hajamba esett. Tágra nyílt szemekkel nyúltam oda de aztán villámgyorsan meggondoltam magam. Körbenézve nem csodálkozom hogy senki sem köszönt vissza nekem. Hogy lehet, hogy én ezt a káoszt észre sem vettem? Nem lehet, hogy ennyire fáradt vagyok. Ahol voltam, ledobtam a lapátot és rohantam Darman mellé a menedékbe miközben a pálcámért nyúltam hogy készenlétben legyek.
-Baszki, észre sem vettem. Mi van itt?-Néztem körbe újonnan a helységben ahol a jelek szerint újabb csata zajlott, nem megszokott formában.
Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-20, 11:02

Az első síp nem volt jó, de amikor a másodikba belefújtam a madarak mind a helyükre ültek. Kivéve Odint persze. Büszkén néztem a többiekre, amikor megláttam, hogy Lisa vígan lapátolja a kakit mellettem. A kérdésére nem tudtam elnevetni magam, még az elcseszett helyzetben sem.
- Áh semmi, csak kijöttünk a friss levegőre. Amúgy jó reggelt, Lisa. Örülök, hogy pont akkor látsz, amikor nyakig szaros vagyok.
"A rohadt életbe, de jó az a nadrág rajta."
Megrázom magam és a többiekre nézek.
- Na akkor hogyan tovább? Gyorsan mindent a kútba, aztán nyomás fürdeni? Unom már ezt a szarozást.
"Bezzeg ha jól menne a gravitációs mágia"
- Wingardium Leviosa!
Elhatároztam, hogy addig emelgetem a bagolykakit, amíg nem sikerül mindet bezsilipelni.
8

Tiara Prince
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Tiara Prince

Tojásvadász

17

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-20, 12:38

Szerencsére a többiek meghallják a kiáltásomat, és azonnal a sípot kedik el kutatni. Miután Wang vagy 20 kulcsot kap a nyakába, csodával határos módon szinte az elsőre megtalálja az igazit. 
Csak akkor megyek be a bagolyházba, amikor már minden madár a helyén üldögél, és véget ér a szarzivatar. 
Egy kis gondolkodás után felemelem a pálcámat. 
- Azt hiszem elég volt a szarból mára. Szerezzenek maguknak, ha akarnak! - döntöm el. *Vajon működik erre is ez a varázslat? * - gondolom magamban, de aztán egy próbál megér alapon a padlóra irányítom a pálcámat. 

- Evapores! - kiáltom az üstökre, kiömlött bájitalok eltüntetésére használandó varázsigét. A laborban működött, hátha itt is bejön és teljesen eltűnteti ez a koszt.

Tiara Prince carried out 1 launched of one Lucky :
11

Admin
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-20, 17:22

Wang második sípja szerencséjére az volt amelyikre szükségetek volt ( a majdnem maximumos Lucky okán ).
A hallhatatlan hang hallatán minden madár egy kivételével a helyére ül. Ennek okán a madárzaj, sipítozás szárnycsapkodás mint elül. Szinte síri csend ül az egész bagolyházra.
A nyugalmat kihasználva Wang egy jó adag száraz, legalábbis egybe van.
De a vizesebb, nyálkásabb trutyi ott marad.
Ezt Tia veszi kezelésbe. A próbálkozása rendesen működik a híg anyagokkal. De a szárazat nem távolítja el.
Azt Wang és a többiek szedik fel.
A közös s gyors munka után szinte patyolat tiszta a hely.
Már éppen mosolyogva néztek végig a jól végzet munkátokon. Amikor Odin végig repül a helyiségen s kifejti a véleményét egy szép fehér ....-ba.
Jót károgva gyors tovaszáll mert tudja, hogyha elkapjátok nyársra lesz húzva elég hamar.

( Lehet 1-1 HSZ zárásként emberenként. Pénteken zárom s pontozom a játékot )

Wang Blackthorn likes this post

Wang Blackthorn
Mirakulum nebulus
Mirakulum nebulus
Wang Blackthorn

Tojásvadász

32

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-21, 12:12

Szerencsére a nyugodtan ülő baglyokkal már tudtunk haladni. Nem volt a legjobb meló, de mindenki kivette a részét, és így sikerült. Elégedetten néztem végig a tiszta bagolyházon.
- Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pih.....
De nem tudtam végig mondani, mert ekkor Odin úgy döntött, felavatja az új vécét.
- ODIIIN! Csak kerülj a kezeim közé, te nyamvadt csirke! Téged foglak megvacsorázni! Invito Seprű!
Türelmetlenül vártam, amíg nem érkezik meg valami, amivel tudom követni a levegőbe. Nagyon meg fogja bánni....
- Én megyek és kitépem a tollait. A prefektusi fürdőben találkozunk. Azt hiszem ránk is fér. Suvickus!
Még egy utolsót bökök a pálcámmal a kakira, aztán felpattanok a seprűre és indulok Odin után.

Lisa Peterson
Magica discipulus
Magica discipulus
Lisa Peterson

21

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-21, 14:44

Ahogy elült a veszély, egyből nekifogtam mégegyszer lapátolni. Wang megjegyzésére nem tudtam nem elnevetni magam, pedig nem akartam. Ravasz, nagyon ravasz. Amiután Odin azonban a tiszta padlóra kulázott, dühbe gurultam, repült is felé a lapát, de szerencsére nem találtam el se őt, se a nyomába eredő Wangot. Ezután elköszöntem a  többiektől, annak reményében, hogy végre folytathatom semmittevésem a szobában, egymamag társaságában. Ilyen gondolatokkal indultam vissza a szobámba, na meg hogy veszek egy forró fürdőt hajmosással egybekötve.
Helen Green
Mirakulum discipulus
Mirakulum discipulus
Helen Green

Rímhányó Mágus
Tojásvadász

28

Karakterlap
Inventory:

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime2023-09-22, 14:25

Pechemre egy hatalmas placcsanést érzek a vállamon, kissé gonoszan nézek a "fellegekbe", csak nem tudom, épp melyik állat volt az. A pláne, hogy még rá is lépek az egyik játékra, ami következtében megingok, és elesek. Nem sokkal később egy mérges Kupi jön velem szembe. 

Védekezésa Kupi ellen
Helen Green carried out 1 launched of one D9 :
[You must be registered and logged in to see this image.]
+6

- Jól van, nevess csak. - mondom kicsit durcásan, de örülök, hogy nem sikerült elborulnom a Kupi miatt. Közben hallom, hogy Tia említ valamilyen sípot, ami segítségével megkönnyíthető lenne a dolgunk, amire Wang cselekszik is. A fiúnak második alkalommal, de sikerült is a varázslatot végre hajtania. Időben érkezik Lisa is, meg egy új fiú, akit sosem láttam. Ezek szerint idén is érkeznek hozzánk elsősök. 
- De jó, hogy jött a felmentő sereg. - mondom Lisa és az új srác felé. - Minden pálcára szükségünk lesz most jelen pillanatban. 
A nagy zűrzavart szerencsére Wangék elhárítják, így úgy tűnik, hogy most már rendesen ki lehet takarítani a Bagolyházat. 
- Azt most mondom, hogy ne mvagyok hajlandó soha többet takarítani itt, ha csak nem szükséges. 

Admin
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitimeTegnap 11:30-kor

Játékban résztvevő karakterek:

[You must be registered and logged in to see this link.] :5+2+2=9KP
[You must be registered and logged in to see this link.] :5KP
[You must be registered and logged in to see this link.] :5+2+2+2+2+2+2+2=19KP
[You must be registered and logged in to see this link.] :5+2+2+2=11KP
[You must be registered and logged in to see this link.] :5KP

Mindenki dobhat egy csokibékát.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 163. Tiéd a gané...   163. Tiéd a gané... Icon_minitime

163. Tiéd a gané...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magnetarion Varázsakadémia :: JÁTÉKTÉR :: Campus :: Bagolyház-
Ugrás: