Magnetarion Varázsakadémia....Ahol a varázslat újjászületik....
 
HomeHome  Diákjaink  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Órarend
Hónap Alaptárgy 1. Alaptárgy 2.
1. hét Mágiaelmélet SVK
2. hét Növénytan LLG
3. hét Bájitaltan Rúnatan
4. hét Átváltozástan MágiatörténetFakultációk
Repüléstan
Mugliismeret
Jóslástan
Etika
W&D

Házpontok
házpontok


Khimeras
348
Auctoritas
441

Favoritus
360

Top posters
Tiara Prince (856)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Helen Green (839)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Dragneel Darman (709)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Ríviai Jorg (482)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Norina Filtro (387)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Admin (344)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Mesélő (295)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Rosie McGalagony (218)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Daniel Cards (163)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 
Damien (141)
Alagsor Vote_lcapAlagsor Voting_barAlagsor Vote_rcap 

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
 

Alagsor

 
TémákHozzászólások
Legutolsó üzenet
Nincsenek új hozzászólások

Bájital teremA Kastély alagsorában található, egyik leghidegebb tanterem. Elég tágas két osztály, körülbelül 40 fő befogadásához. A terem közepén üstök helyezkednek, a fal mellett két oldalt pedig a polcokon a szükséges eszközök ( tankönyvek, keverő kanalak, kések, mozsarak, stb) sorakoznak. A sarokban egy vízköpő foglal helyet, a szájából jéghideg víz csordogál, biztosítva a megfelelő páratartalmat. A tanteremben 10 külön munkaállomásként hatalmas pultok állnak, mint kis szigetek. A pultok közepén varázslat segítségével megjelennek a kívánt alapanyagok. Minden sziget 4 diáknak biztosít helyet a főzés számára akár önálló, akár páros, akár csoportmunkába dolgozzanak is.
00
Nincsenek új hozzászólások

KonyhaPontosan a Nagyterem alatt helyezkedik el, és méretre is körülbelül akkora. Magas mennyezete van, és hatalmas tégla tűzhely található a terem egyik végében. Rézedények, serpenyők, kannák lógnak körös-körül a falakon. Felépítése teljesen olyan mint a nagyteremé és amikor tálalásra kerül a sor, az ételeket a plafonon keresztül teleportálják a tányérokra. A konyhában körülbelül száz házimanó dolgozik. Úgy lehet bejutni, hogy a márványlépcső jobb oldalánál lévő ajtón be kell menni, majd át a folyosón egy gyümölcsöstálat ábrázoló festményig. Meg kell csiklandozni a körtét, mire az kuncogni kezd, és kilinccsé válik.

1322022-04-11, 18:24
Admin 50. Az ízek próbája
Nincsenek új hozzászólások

WanD kamra


Az alagsor egyik leghátsóbb eldugott részében található a WanD kamra. A kastély ezen része nincs lakhatásra, vagy huzamosabb tartózkodásra kialakítva, hiszen ez a nagy csarnok nem más, mint a kastély csatorna rendszerének az egyik gyűjtő kamrája. Talán egy kicsivel melegebb, mint a bájital terem, de csak azért mert a forró vizes szennyvíz itt folyik el, de ugyan ezért állandó hányingert keltő csatorna szag lengi be a hatalmas csarnokot, ahol akár 100 diák is kényelmesen elférhet. De itt nincs szék, se pad, ahova leülhetnek, s a professzor mindig csak annyi eszközt hoz le, amennyire az aktuális órához kell. A lépcsővel szemben találhatóak a kastély eredeti cellái, ahova akár egy hatalmas troll-t is lehet láncolni. Egyes pletykák szerint a professzor év végén előszeretettel láncol oda diákokat, akik megbuktak az óráján.

3452022-02-06, 10:37
Mesélő 45. W&Đ Küldetés Második óra
Nincsenek új hozzászólások

Prefektusi szoba

A prefektusi szoba az alagsor bal oldali folyosólyából nyílik. Díszes ajtóval ellátott, amelyen csupán az arra felhatalmazottak képesek belépni. Emellett a szoba védve van mindennemű lehallgató varázstól, és illetéktelen behatolástól is. A kemény gránitpadlót terepmintás szőnyeg takarja, de kicsit sem lágyítja annak keménységét. A falak zöld színűre vannak festve, már amennyi látszik belőlük a rajtuk lógó térképek alatt. A szoba nagy részét elfoglalja a hatalmas asztal, 3 székkel, amelynek közepére a kastély hatalmas térképe van rajzolva, mely képes a változásokat is mutatni. Valamint az asztal alsó lapjára szerelt kis gombokkal bármely részlet kinagyítható, és látható a megfigyelt helyszínen tartozkodó emberek neve is. A szoba hátsó részében egy kényelmetlennek látszó szék és egy kis asztal látható, rajta egy lámpával, melynek éles fénye, épp a székre vetül. Míg a mellette lévő falat egy hatalmas tábla foglalja el, melyre krétával mintha valami haditerv lenne rajzolva. Az egész valami komoly hadászati, megfigyelési központra hasonlítana, ha nem lennének kissé oda nem illő dolgok is a szobában.
Ilyen például a fal mellett található hatalmas gramofon, és egy hatalmas fagyishűtő, tele mindenféle ízű fagylaltokkal. A pince hidegétől egy hatalmas kandalló védi a bent tartózkodókat. A szobából nyíilik egy mosdóhelység is, egy fürdő medencével, amelynek közepén egy nagy szikláról vízesés moraljik lefelé. A vizet és a több tucat választható színű és illatú habfürdőt fényes aranyszínű csapok biztosítják.3532022-06-19, 17:26
Admin 55. Láthatatlan csend Mugliismeretet követő este
Alagsor Empty
 Témák  Hozzászólások  Szerző  Megtekintés  Legutolsó üzenet 
No message.
 Vissza az elejére 
Jelenlévő fórumozók: Nincs
Moderátorok:Nincs
Permissions in this forum:Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Rendezési feltétel:  
Ugrás:  
Új hozzászólások Új hozzászólások
Új hozzászólások [ Népszerű ] Új hozzászólások [ Népszerű ]
Új hozzászólások [ Lezárt ] Új hozzászólások [ Lezárt ]
Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ] Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ]
Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ] Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ]
Közlemény Közlemény
Global announcement Global announcement
Kiemelt Kiemelt