Magnetarion Varázsakadémia....Ahol a varázslat újjászületik....
 
KezdőlapKezdőlap  Diákjaink  Tanáraink  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Hirdetések!

Szabályváltozás!!!!

Játékok jelölése:

KM-es játék : vörös

Admin játék: sárga

Tanórák: kék

Mini játékok: zöld

Privát játékok: lilaHázpontok
házpontok


Khimeras
0
Auctoritas
0

Favoritus
0

Professzoraink

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
 

Birtok

 
TémákHozzászólások
Legutolsó üzenet
Nincsenek új hozzászólások

Temető


A temető egyike a terület legfélelmetesebb részeinek. A dús növényzet miatt szinte állandó féhomály uralja. A külváros területén amúgy sem jó alkonyat után kóvályogni, a temetőben viszont a helyiek szerint egyenlő a végzettel…
3892023-01-03, 16:17
Admin 100. Wang és Lisa nyomoznak
Nincsenek új hozzászólások

Rick farm


A farm a város közelében található. A kastélyban mindenki tiszteli Rick O’Brian farmját,mert legendás állatokat tenyészt a varázslóknak. A farm nyilvánosan látogatható, az itt élő állatok a megfelelő óvintézkedések mellett megtekinthetőek… A farm mellett található a Magnetown Park. A kér helyszínt egy kis fiáker köti össze.

A farmon élő állatok megtekinthetőek ITT!!!
2332023-02-03, 17:57
Admin 114. Fuss, Fuss, menekülj - mini játék
Nincsenek új hozzászólásokA tó a mágikus és mugli édesvízi flóra és fauna egész tárházát magában foglalja. A kastélypark felőli része mágikusan védett, melegítő búbájjal ellátott részén kellemes fürdőhely van kialakítva a diákok számára. ám amelyik beljebb merészkedik, csodás ámbár néha nem veszélytelen világgal találkozhat.

4672023-07-19, 14:31
Admin 154. Nyár a hegyekben
Nincsenek új hozzászólások

Árnyak erdeje


Az árnyak erdeje nevének eredete a növényzet sűrűségéből adódik. A fák magasba nyúló lombkoronáján áthatoló fénysugár érzékeket megzavaró árnyakat tud létrehozni itt. Az erdő flórában és faunában rendkívül gazdag. A hatalmas erdő, mely a varázsló Erdély nagy részét elfoglalja, a megmaradt varázslények remek biztonságos élőhelyévé vált.

72622023-09-12, 15:25
Wang Blackthorn 160 - A Növényes Liget
Nincsenek új hozzászólások

Labirintus


A labirintus körülbelül kviddicspálya méretű. Magassága 3 és 4 méter. Belépés előtt a diákoknak pálcájukkal azonosítaniuk kell magukat. A labirintusba lépés előtt ki lehet választani, milyen nehézségű pályát szeretnénk, illetve egyedül, vagy többen szeretnénk egyszerre gyakorolni. A pályán 8 fajta beépített nehézség választható. 1-7 évfolyamig, valamint egy extra, amelyben mindennemű varázslat felhasználható /kivéve a halálos átkot/. Verseny esetén a labirintus belsejében egy eredményjelző automatikusan jelzi az elért időeredményeket. Lehetőség van a pályákon belül arra is, hogy előre beépített ellenfelek ellen párbajozzunk véletlenszerű pontokon. Ekkor azt is meg kell adni, milyen nehézségi szintű ellenfelet szeretnénk. Az előzetes azonosításkor a labirintus felméri tudásunk mértékét, így nem enged erőnkön felüli ellenfelet választani. A pályát, akár egy bizonyos varázslat gyakorlására is be lehet állítani, így a különböző tanórákhoz vagy akár vizsgakor is használható. A labirintus képes illúzió-varázslatokat, varázslásmentes teret is felhasználni, ezeket bármilyen sorrendben variálni, így két egyforma pálya nem létezik, kivéve, ha direkt egy előre programozott pályát kérünk. Beépített biztonsági rendszerrel rendelkezik, így pálcánkkal jelezhetjük a bajt, ekkor a labirintus azonnal törli az összes varázslatot, és mutatja a kifelé vezető utat. Szükség esetén riasztja a tanárokat. Pálcánk elvesztése esetén a védővarázslat egy jelszót kimondásával is aktiválható.

24. Varázsló tízpróba
111602021-07-25, 17:13
Mesélő 37. Éjszakai incidens - A kulcs keresése
Nincsenek új hozzászólások

Repüléstan


A repüléstan órákat a kastély mögött a kviddicspálya melletti nagy füves terület biztosítja. A területen egy seprűtárolóból vehetik kölsön az elsős tanulók az iskolai seprűket, kizárólag a tanítási órák alatt

3712023-06-14, 17:40
Admin 2022/2023 tanév 1. Repüléstan tanóra
Nincsenek új hozzászólások

Üvegházak


A kastélytól keleti irányban helyezkedik el a három üvegház egymás mellett, amelyek telis – tele vannak a világ minden táján őshonos növényekkel. Az iskola gyógynövénytan professzora neveli őket. Az üvegházak a növények termesztése mellett, a gyógynövénytan órák helyszínéül is szolgálnak.
5652023-03-18, 15:58
Admin 129. Admin játék- Egy elfeledett relikvia
Nincsenek új hozzászólások

Víz-erőmű


A birtokon át folyik az Edron-folyó ahol vízerőművet is építettek. Sok helyi lakos a farmon meg a vízi erőműben vállaltak munkát. A Selt-Valdarno-vállalat megkezdte egy, az Edron-folyónál épített erőművek működését segítő duzzasztógát építését. Nem rég készült el a 92 méter magas, 32 millió köbméter víz megtartására képes gát. Ennek a lényege a völgy öntözése, és egyben a falu és a kastély ivóvízzel való ellátása.

1162022-11-09, 17:59
Admin 97. Szellem és szerelem 3. - A barát
Birtok Empty
 Témák  Hozzászólások  Szerző  Megtekintés  Legutolsó üzenet 
No message.
 Vissza az elejére 
Jelenlévő fórumozók: Nincs
Moderátorok:Nincs
Engedélyek ebben a fórumban:Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Rendezési feltétel:  
Ugrás:  
Új hozzászólások Új hozzászólások
Új hozzászólások [ Népszerű ] Új hozzászólások [ Népszerű ]
Új hozzászólások [ Lezárt ] Új hozzászólások [ Lezárt ]
Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ] Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ]
Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ] Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ]
Közlemény Közlemény
Globális közlemény Globális közlemény
Kiemelt Kiemelt